WHAT: Fie Laursen vil være med i ’EOTB’ igen

Nu løfter Fie Laursen sløret for, om hun vil deltage i ‘Ex on the Beach’ igen.

Af Katja Gasiorowski - 2. december 2019 kl. 7:24

Fie Laursen har på bare fire år deltaget i seks forskellige programmer, og en af dem er anden sæson af den danske udgave af ’Ex on the Beach’, som løb over skærmen i foråret. Og det gik ikke stille for sig for realitybaben – her havde hun nemlig sex på tv for første gang, og så mødte hun også Frederik Skovbjerg, som hun senere blev kærester med. Forholdet er dog endt igen, og en masse er sket i Fies liv siden.
LÆS OGSÅ: Efter ‘Ex on the Beach’: Nu kan han endelig score
Men selvom programmet ligger langt tilbage for Fie, så får hun ofte stillet spørgsmål om hendes deltagelse i programmet. Det skriver hun på sin blog og svarer samtidigt på flere spørgsmål fra nysgerrige folk. Et af de uundgåelige spørgsmål, der kommer på banen, er om hun kunne finde på at deltage i en endnu sæson.
 Ja, det tror jeg godt! Lige nu har jeg utroligt travlt, da jeg er ved at filme et program, jeg nok skal fortælle mere om, og så ser det ud til, at jeg skal lave tv i Norge, hvis jeg klarer det sidste møde, som er i december. Men jeg tror godt, at jeg kunne finde på at være med igen. Det var jo et vildt sjovt program at filme, og man får fantastiske minder/venskaber med hjem. Jeg kunne godt tænke mig at deltage i ‘Ex on the Beach’ i Norge eller Sverige på et tidspunkt. Jeg føler ikke, at det er slut med ‘Ex on the Beach’ for mig, så måske på et tidspunkt, skriver hun.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Amanda om sex med Mark: Ville ønske, det aldrig var sket

Havde vredesudbrud på deltagere og produktionsholdet

I ‘Ex on the Beach’, hvor ekskæreste og nye flirts mødes, er det næsten umuligt at undgå drama blandt deltagerne. Fies følelser blev også sat i kog, efter hun og Jeppe havde haft sex på deres første aften, og han efterfølgende udtalte, at en keeper ikke gør sådan noget. Efter at have fået sin deltagelse på afstand erkender Fie, at hun måske reagerede lidt kraftigt på nogle af episoderne, da en bruger spørger hende om, hvad det sværeste i ‘EOTB’ var.
 Der var flere ting, men en af dem var at styre mine følelser som Borderline. Jeg vidste ikke, at jeg havde diagnosen, da jeg tog afsted, men da jeg var i villaen, havde jeg mange dage, hvor jeg følte der var noget off ved mig. Jeg ved ikke, om jeg havde flere udbrud og følelser, fordi jeg var låst inde i en villa og ikke havde min ro derhjemme til at deale med det alene. Alt skete jo foran mennesker, og man var aldrig alene.
– Jeg havde ikke kun vredesudbrud på de andre deltagere, men også produktionen, og når jeg ser tilbage, forstår jeg slet ikke, at produktionen kunne holde mig ud til helt til slut. Havde jeg arbejdet der, havde jeg smidt mig ud.  Jeg var virkelig urimelig på mange punkter og crazy – men efter, jeg fik diagnosen, har jeg lært at styre den på de punkter, hvor der er andre mennesker. Det var det sværeste – ikke at kunne være alene og få et pusterum, når jeg havde lyst. Men det lærte mig også en del, skriver Fie ærligt på bloggen.
LÆS OGSÅ: UH! ‘Ex on the Beach’-babe afslører hemmeligt forhold
Læs hele blogindlægget HER.
Lige nu er fjerde sæson af ’EOTB’ ved at blive optaget ved Pipa Beach i Brasilien, hvor Realityportalen netop har mødt startcastet. Selvom vi ikke må løfte sløret for startcastet, så kan vi fortælle, at der allerede nu er hed flirt og krøllede lagner i den luksuriøse villa, hvor nye og gamle flammer mødes.
LÆS OGSÅ: WOW! Få et eksklusivt smugkig på ny sæson ‘Ex on the Beach’

Læs mere om