Amalie Szigethy viser numsen frem til 'TV-Prisen 2020' - Her & Nu

Amalie Szigethy viser numsen frem til 'TV-Prisen 2020'

Se Amalie Szigethy og alle de kendte på den røde løber til TV-Prisen i galleriet øverst.

Af Rikke Lynge - 18. januar 2020 kl. 22:18

Amalie Szigethy er for nylig blevet single, og det udnytter hun ved at klæde sig udfordret til årets awards show ‘TV-Prisen 2020’, hvor hun er nomineret med sin mor, Lotte, i kategorien ‘Bedste short form non-scripted’ med serien ‘Der er et yndigt land’.
– Når man er blevet single, så kan man selvfølgelig tillade sig lidt mere, og om ti år vil jeg da sikkert også kigge tilbage og sige ‘wow’. Så når man nu er ung og alenemor…
– Og har en god bagdel, afbryder Amalies mor, Lotte. Som er stolt af Amalies flotte outfit og figur.
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for Amalie: Jeg har været rigtig ked af det 
Amalie fortæller, at hun har det fantastisk igen efter at være blevet single, og at hun nu bare fortsætter som mor, som er en rolle, hun trives godt i. Amalies datter, Josephine, bliver til aften passet hos Josefines far.
– Josefine er hos sin far, når jeg har brug for det, og sådan fungerer det rigtig godt. Jeg er rigtig glad for det forhold, vi har omkring Josephine. Han får lov at se hende, når han har lyst, og ellers hvis jeg har brug for hjælp. Og det fungerer rigtig godt, fortæller Amalie.
LÆS OGSÅ: CHOK! Amalie er ikke længere velkommen i ‘Forsidefruer’
Ifølge Amalie har hun et fantastisk forhold til Josephines far.
– Vi hygger os og griner, han er en god far og en sød mand. Vi har alle vores fortid, og livet går videre, afslutter Amalie.
LÆS OGSÅ: Biseksuelle Sarah Grünewald afslører: Min kæreste er en…
Amalie og Lotte vandt desværre ikke prisen som ‘Bedste short form non-scripted’ med serien ‘Der er et yndigt land’, men de ønsker at fortsætte tv-rejsen.
– Vi har det skidesjovt, når vi laver tv, og vi har fået nogle gode oplevelser, så derfor skal vi stadig lave tv sammen, afslører Amalies mor, Lotte.

Se de øvrige tv-personligheder fra aftenens show i galleriet øverst.

LÆS OGSÅ: Remee afslører Mathildes overraskende diæt
LÆS OGSÅ: Ærlig ‘X Factor’-deltager: Jeg stillede op af en helt særlig grund