Alexandra overrasker: Fester med Joachim

Prins Felix’ fødselsdag samler familien.

Af Nikolaj Vraa - 26. juli 2020 kl. 15:58

Grevinde Alexandra er taget til Frankrig for at være med til at fejre sin søn, prins Felix’, 18-års fødselsdag på Chateau de Cayx.

I stedet for den store fest er det kun de nærmeste, der i onsdags fejrer prins Felix på hans 18-års fødselsdag. Coronakrisen betyder, at det store arrangement med hele den kongelige familie har måtte udskydes til en senere lejlighed. Men dagen bliver alligevel markeret på helt særlig vis på Chateau de Cayx i Cahors i Frankrig.

LÆS OGSÅ: Mary og Frederik dropper udlandet: Tager corona alvorligt

– Prins Felix bliver fejret af sin familie på Cayx. En stor fest er udskudt til senere på grund af Covid-19, siger grevinde Alexandras privatsekretær, Helle von Wildenrath Løvgreen, til HER&NU. Hun bekræfter også, at grevinde Alexandra deltager i fødselsdagen på Cayx.

Her har prins Felix mange gange tidligere fejret fødselsdag med sine forældre, og i år kan han glæde sig over at være samlet med både dem, prinsesse Marie og sine tre søskende, prins Nikolai, prins Henrik og prinsesse Athena.

LÆS OGSÅ: Bendtner afslører: Jeg vil starte på denne uddannelse

Inden de tog til Frankrig blev prins Felix og prins Nikolai fotografet sammen ved Store Donse Dam i Hørsholm. Her blev brødrene også fotograferet badende ved hans fødselsdag for 10 år siden.

(Foto: Steen Brogaard)

LÆS OGSÅ: Linse om at bo i campingvogn: Det er balsam for sjælen

LÆS OGSÅ: Kenneth fra ’Hjem til gården’ klar til bryllup