Mary og Frederik dropper udlandet: Tager corona alvorligt - Her & Nu

Mary og Frederik dropper udlandet: Tager corona alvorligt

Kronsprinsfamilen tilbringer sommeren i Danmark.

Af Jan Körner - 18. juli 2020 kl. 11:58

Der bliver ingen hyggelige samtaler på vinmarken på Château de Cayx, udspring i poolen eller hyggelige familieture til markedet i Cahors for kronprinsparret og deres fire unger. For i lighed med dronning Margrethe har kronprins Frederik og kronprinsesse Mary besluttet sig for at følge myndighedernes anbefalinger om kun at rejse, hvis det er strengt nødvendigt.

HER&NU erfarer, at kronprinsfamilien har vinket farvel til enhver drøm om at dase ved familiens vinslot i år, ligesom de traditionelle ture til forskellige udenlandske destinationer er afblæst for i år.

LÆS OGSÅ: Felix bestået: Køreklar

Dermed må Frederik, Mary og børnene finde på, hvad de skal foretage sig på de danske breddegrader med det danske vejr som en ustabil faktor i ferieplanlægningen.

Til alt held har familien ikke kun en række slotte på Sjælland og i Jylland at trække på, når de skal sørge for at give ungerne en god ferie, hvor de kan genoplade, inden de skal tilbage i skole. De har også en masse venner rundt om i landet, der står klar til at give dem husly, hvis de gerne vil besøge forskellige steder i kongeriget.

LÆS OGSÅ: Noah Skaalum viser vanvittigt resultat: Fra kvinde til mand

Til gengæld bliver det ikke muligt for familien at sejle rundt i kongeriget med kongeskibet Dannebrog. Forsvarskommandoen meddelte i juni, at skibet ikke kommer ud at sejle mere i år.

Kongeskibet har ellers været brugt på tidligere ferier, hvor Mary og Frederik har benyttet sig af muligheden for at vise børnene landet, og fordelen er, at de ikke behøver at pakke ud, men kan have alle deres ting på skibet, samtidig med at de hele tiden ser nye egne.

LÆS OGSÅ: Frederik Fetterlein fylder 50 år: Panikalderen kommer

Skagen med vennerne

Skagen er også en oplagt destination for familien, der hvert år drager til landets nordligste punkt for at hænge ud med vennerne og nyde hinandens selskab i velkendte rammer.

Selv om familien nok skal finde ud af at hygge sig i Danmark, bliver det alligevel en anderledes sommer for den rejseglade familie, der plejer at lægge en del af sommerferien uden for landets grænser. Både Frederik og Mary har rejst verden tynd, og de elsker at vise deres børn nye steder.

LÆS OGSÅ: WOW! Martinna seks uger efter fødslen: Så meget har hun tabt sig