AFSLØRING: TV3 med kæmpe ‘Robinson’-brøler

I dagens afsnit af ‘Robinson’ har TV3 begået en kæmpe fejl.

Af Rikke Lynge - 10. oktober 2022 kl. 9:30

I aften løber afsnit fem af ‘Robinson’ over skærmen, og her bliver det tid til en præsentationsvideo af Isabella Tvede fra hold Syd.

LÆS OGSÅ: For lavt blodtryk: Blev tilset af læger inden ‘Robinson’-strid

I videoen viser Isabella sin kæreste Oliver fem, men i et enkelt klip er Isabellas lillebror Jacob klippet ind i stedet for kæresten, og selvom det er en kæmpe brøler fra TV3’s side, så er der en god forklaring på det.

– Alle, der står mig nær og har mødt min bror og kæreste, har kommenteret på, at de ligner lidt hinanden. Jeg kan huske første gang, Oliver skulle møde mine forældre, der gik vi op ad vejen, hvor de ventede for enden på os. Der har mine forældre senere sagt, at de i starten troede, det var mig og min lillebror Jacob, der kom, indtil vi så kom tæt på, og de godt kunne se, det ikke var ham, fortæller Isabella til HER&NU om forvekslingen.

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler dømt i retten

Isabella mener dog ikke selv, de to ligner hinanden.

– Så er det nok mest bagfra, fra siden, eller hvis man hurtigt kigger, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Højgravide Jeanette Ottesen taler ud efter hård periode

Det er klippet, hvor Isabella sidder på styret af en cykel, at hendes bror er klippet ind i introvideoen i stedet for kæresten Oliver.

Selv mener Oliver og Jacob ikke, de ligner hinanden. Vurder selv på billedet af dem herunder og se Isabellas præsentationsvideo øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Dét skal der ske, før Kjeldbjerg trækker sig fra ‘Robinson’

Isabellas kæreste Oliver (tv) og Isabellas lillebror Jacob (th) (Foto: privat)

Isabellas bror Jacob (tv) og Isabellas kæreste Oliver (th) (Foto: privat)