AFSLØRING: Kun et ‘Gift ved første blik’-par er stadig sammen

Mette og Morten har lært meget om både sig selv og hinanden som medvirkende i det populære DR-program. De fire andre ægteskaber er forlist

Af Kenth G. Madsen - 7. oktober 2021 kl. 21:04

Fire forliste ægteskaber ud af fem mulige. Sådan blev resultatet efter sidste afsnit af ‘Gift ved første Blik’ på DR i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Her er Geggos nye tv-program

Tre af parrene valgte at blive skilt foran parterapeuterne, og selvom Christina og Michael sagde, at de ville fortsætte det arrangerede ægteskab, så kan HER&NU afsløre, at de også er gået fra hinanden efter de sidste optagelser i juni. Det fortæller en kilde tæt på parret. Så den eneste solstrålehistorie, som stadig kysser fem måneder efter brylluppet, er Mette Kragh Nielsen fra Ballerup og Morten Stokholm fra Søborg nord for København.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Karsten fortæller, at han snart skal dø.

– Vi har det rigtigt godt og er stadig gift. Godt nok støjer han, men man må lære at acceptere forskellighederne, siger 42-årige Mette Nielsen, der oplevede knaster undervejs, men det lærte parterne at acceptere ved hinanden.

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler taler ud om misbrug

– Jeg kunne sikkert godt finde en, der ikke støjer og rumsterer så meget som Morten, men så finder jeg nok noget andet, der er galt. Ingen er perfekt, erkender Mette efter en lærerig proces i det populære danskproducerede dating-koncept fra 2013, der også er blevet en tv-succes i udlandet – herunder USA.

– Jeg deltog i programmet for at få lejlighed til at reflektere over mig selv. Bonus er så, at der er fulgt en mand med, konstaterer Mette, der endnu ikke bor sammen med sin 45-årige ægtefælle, men det er der planer om på sigt, oplyser parret.

LÆS OGSÅ: Realityfyre i åbent slagsmål: Du når mig ikke til sokkeholderne

– Vi klikkede med det samme. På vigtige områder ligner vi hinanden, og så er vi gode til at kommunikere. Vi har været bundærlige fra start og ikke lagt fingre imellem, når vi syntes, den anden var en idiot eller for meget. Vi lagde svesken på disken, og så havde vi eksperterne til hjælp med råd, forklarer hun videre.

Artiklen fortsætter under billedet, hvor Morten og Mette er på kanalrundfart.

Morten og Mette på Kanalrundfart i København. Her ved Nyhavn. (Foto: privat)

I det sidste afsnit falder Morten på knæ og giver hende en spritny diamantring. Den første ægteskabsring tilkendegav, at parret sagde ja til eksperimentet på bryllupsdagen, mens den nye, som han fiskede op af lommen, blev givet til hende som et symbol på, at parret virkelig vil hinanden.

– Skål! Morten og Mette hygger sig ved en koncert i Viften, Rødovre. (Foto: privat)

– Du er præcis det menneske, som jeg ikke troede at have brug for i mit liv. Du er sød, smuk og pisseirriterende, men alligevel udfordrer du mig på alle leder og kanter, erklærer Morten kærligt i programmet.

LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor forlader mand kort efter bryllup

– Jeg var ikke i tvivl om, at det skulle fortsætte. Jeg har været pisseheldig at skyde papegøjen og forhåbentlig fundet et menneske, jeg skal være sammen med resten af livet, siger han til HER&NU.

– Jeg er som en elefant i et glashus, erkender Morten, og det har Mette måttet lære at acceptere. (Foto: privat)