Realityfyre i åbent slagsmål: Du når mig ikke til sokkeholderne

Bølgerne går højt, og de bliver bestemt ikke holdt i privaten.

Af Louise Vilsbøl - 14. september 2021 kl. 17:09

I ‘Paradise Hotel’ var Casper Balo og Daniel Rosendal, som kalder sig selv for lone wolf (ensom ulv, red.), uadskillelige, men her hjemme er der kommet splid i venskabet, og nu sviner de hinanden til og sender stikpiller på Instagram.

I en spørgerunde på sin Instastory starter Casper Balo således med at sende knap så diskrete stikpiller til sin tidligere ven, som blev kendt for at snakke om loyalitet og om at blive stukket i ryggen på ‘Paradise Hotel’, da han bliver spurgt til sin intro i ‘Ex on the Beach’.

LÆS OGSÅ: Her er Geggos nye tv-program

– Jeg synes faktisk, introen er fin, der er måske lidt overflødige kilo, men det er, hvad det er, de ting jeg siger, det er sådan, jeg er. Det er jo mig, I ser, og det er jeg fint tilfreds med. Så længe jeg ikke snakker om at kaste med knive og loyalitet, så er min intro bare helt perfekt. Dem der ved det, de ved det, lyder det fra Casper, men den stikpille lader Daniel ikke bare passere.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Paradise’-parret Anne og Nikolaj fortæller om fremtiden.

– Så er manden aktuel i et nyt program efter at have skrevet til samtlige produktioner. Glad på dine vegne, men endnu mere glad for at se din modtagelse derinde. Du når mig ikke til sokkeholderne, lyder det fra Daniel, som henviser til, at de andre deltagere ikke var specielt begejstrede for at se Casper i villaen, og han fortsætter:

– Kan ikke engang tagge manden, da han har blokeret mig for længst, og så vælger han helt uformelt at snakke lort bag en skærm. Så til grin. Mest egoistiske person, jeg kender til dato.

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler taler ud om misbrug

Den svada får dog Casper til at gribe til Instagram igen og give svar på tiltale.

– Det er altid fucking sjovt at drille Danni, for man får altid en reaktion. Han siger, jeg skyder efter ham, men han glemmer lige, at for tre-fire måneder siden, der gik han hårdt til mig og min kammerat. Lone Wulf, det er mig en gåde, at du tror, du er så hellig, lyder det fra Casper.

Det er altså ikke meget de to tidligere venner kan blive enige om, men at de ikke længere er brødre og bedste venner, det er de helt enige om, ser det ud til.

LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor forlader mand kort efter bryllup