AFSLØRING! Her er endnu en deltager i ‘Ex on the Beach 5: All Stars’

Nu kan vi løfte sløret for den første kvindelige deltager i den kommende sæson.

Af Lykke Buhl - 21. oktober 2020 kl. 7:00

Den første deltager i den kommende sæson af ‘Ex on the Beach’ var som bekendt Jeppe Bøg Risager.

Nu kan vi løfte sløret for den første kvinde i ‘All Stars’-sæsonen, og det er ingen ringere end 23-årige Line Maria Busk, som vi kender fra tredje sæson af ‘Ex on the Beach’.

Line Maria Busk i ‘Ex on the Beach 5: All Stars’ (Foto: Michael Stub)

LÆS OGSÅ: ENDELIG! Realitybabe viser kæresten frem

“Jeg vil vise, hvem jeg virkelig er”

Det var ganske vist en kort visit, som Line Maria dengang gjorde i knaldeprogrammet, så nu er Line Maria mere end klar til at vise Danmark, hvem hun virkelig er, fortalte hun til Realityportalen, da vi mødte hende på den tredje optage dag af programmet tilbage i juli måned.

– Jeg fortrød ikke min deltagelse sidste år, men jeg var rigtig bange for at træde ved siden af. Så jeg holdt mig virkelig meget tilbage, og det resulterede i, at folk så mig som meget arrogant og som om, jeg var for god til andre. Det spillede jeg også lidt med på, fordi vi laver jo tv, forklarede Line Maria, der dog ikke mener, hun er arrogant i virkeligheden.

SE BILLEDERNE: Her er den danske ‘Ex on the Beach’-villa

– Jeg glæder mig sindssygt til at vise alle, hvem den rigtige LM er, fordi jeg er så meget mere. Det er også derfor, jeg har valgt at være med igen. Jeg håber, at folk vil få et andet indtryk af mig, for jeg er en smilende og glad og udadvendt pige, der kommer godt ud af det med mange mennesker, så jeg glæder mig til at vise den her energi, jeg har, fortalte hun.

Er Line Maria en vaskeægte All Star?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: Janni taler ud om skænderi med Karsten Ree: Jeg bliver sindssyg

Håber på mere tid

Ikke mindst føler Line Maria, at hun denne gang kan slappe af og ved, hvad hun går ind til i ‘Ex on the Beach’. Og den nye strategi med at være sig selv og give den gas, håber hun også, kan gøre, så hun i femte sæson får lov at blive lidt længere i programmet.

– Jeg vil da helt sikkert gerne have længere tid her i villaen denne her gang, det er så skønt at være her og det er skønne omgivelser, selvom det er Danmark, og det er nogle vildt skønne mennesker, der er her, så jeg håber da helt sikkert, sagde hun med et smil.

‘Ex on the Beach 5: All Stars’ får premiere søndag d. 1. november på Dplay.

Ex on the Beach 5: All Stars (Foto: Discovery Networks Denmark)

LÆS OGÅ: Kendt skuespiller: Jeg har haft bulimi i 10 år

LÆS OGSÅ: Philip og Simone deler stor nyhed

Læs mere om