Ærlig Khloé Kardashian: Jeg endte i fængsel som 15-årig

Kardashian-søsteren har ikke altid været Guds bedste barn, erkender hun.

Af Mikkeline Andersen - 10. november 2015 kl. 13:25

Khloé Kardashian lever i dag det luksuriøse og for nogen eftertragtede liv, samtidig med hun er et forbillede for mange unge mennesker. Men skruer man tiden en del år tilbage, så var situationen en anden, fortæller Kardashian-søsteren på sin hjemmeside. Som blot 15-årig endte hun nemlig i fængsel.
– Jeg blev arresteret for at stjæle min mors bil. Og jeg blev stoppet af politiet. Jeg var 15, kørte i min mors stjålne Range Rover, som jeg stjal for at køre hen til en ældre fyr. Så jeg blev anholdt og kom i fængsel, skriver Khloé Kardashian.
Khloé Kardashians mor, Kris Jenner, fik dermed et opkald fra ordensmagten om, at hun kunne hente sin datter. Da mor og datter blev genforenet, lagde Kris Jenner ikke skjul på skuffelsen over sin datter.
LÆS OGSÅ: Khloé Kardashian taler ud: Jeg finder IKKE sammen med Lamar igen
Bil endte i flammer
Den stålne Range Rover er ikke den eneste gang, Khloé Kardashian har gjort sig upopulær hos sin mor. Tidligere har hun nemlig taget sin mors bil, efterladt den for at finde den i flammer, da hun vendte tilbage.
– Jeg tror bare, jeg gemte mig, fordi jeg var så bange for mine forældre, siger hun.
Stjålne biler og flammer er i dag fortid for Khloé Kardashian.
Se flere billeder af Khloé Kardashian i galleriet.
LÆS OGSÅ: Khloé Kardashian afslører: Så meget har jeg tabt mig
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.