'Årgang 0'-stjerne springer ud i nyt STORT projekt

‘Årgang 0’-stjernen Stephanie er igang med et nyt projekt, hvor man atter kan komme tæt ind på livet af hende.

Af Lykke Buhl - 26. november 2019 kl. 9:03

De første 18 år af 19-årige Stephanie Singuenza liv foregik en god del af tiden foran et kamera, da tv-Danmark kunne følge den livsglade pige fra Slagelse vokse op i ‘Årgang 0’.
LÆS OGSÅ: SMUGKIG: Her er Kesslers nye realityprogram
Siden har hun startet en YouTube-kanal, hvor hun atter flittigt deler indslag fra sit liv. Men nu er Stephanie igen klar til at give et indblik i sit liv, og det vil hun gøre på endnu en ny måde.
– Jeg kan godt afsløre, at jeg er ved at planlægge et par foredrag omkring mig, som gerne skulle være færdige til næste år. Bare sådan for at fortælle lidt mere omkring mig, fordi folk altid har været så interesserede i det. Så det går jeg og støber lidt på, afslører Stephanie.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne og kæresten: Nu flytter vi i lejlighed

Mangler noget nyt

Hvad Stephanie så har at fortælle af nyt om sig selv, som de trofaste ‘Årgang 0’-seerne ikke allerede ved, er hun dog endnu ikke helt klar over.
– Det kommer til at handle om det, folk ved i forvejen omkring programmerne, bare generelt mig og min opvækst og hele det der med at vokse op på sociale medier og foran et kamera. Så det skal handle om det og måske bare fortælle lidt mere, og det skal vi jo så komme frem til, hvad det mere er, griner Stephanie.
LÆS OGSÅ: Det vidste du ikke om ‘Årgang 0’
Foredraget er nemlig stadig kun i støbeskeen.
– Vi er kun lige gået igang, så det faktisk overhovedet ikke hverken klart eller færdigt eller noget som helst, det er kun noget, vi har snakket om indtil videre, afslutter Stephanie, der dog ikke er i tvivl om, at projektet nok skal lykkes.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen er blevet politianmeldt: Det er en personlig hetz
LÆS OGSÅ: Nanna-Johanne om skilsmissen: Vi stod i en vanvittig situation