'Årgang 0'-Stephanie og kæresten jubler: Byggetilladelsen i hus - Her & Nu

'Årgang 0'-Stephanie og kæresten jubler: Byggetilladelsen i hus

Nu kan Stephanie og Jeff for alvor starte på et nyt kapitel sammen.

Af Emilie Holm Egebro - 23. november 2018 kl. 20:44

I sidste måned kunne ‘Årgang 0’-stjernen Stephanie Siguenza Van-Der Watt afsløre, at hun er fløjet fra reden og flyttet ind hos kæresten Jeff og hans familie. Planen er dog, at de to skal flytte ind på første etage hos forældrene, da etagen kun bliver brugt til opbevaring.
LÆS OGSÅ: Nu er det endegyldigt slut med ‘Årgang 0’
LÆS OGSÅ: Hvilken ‘Årgang 0’-stjerne skal være med i ‘Vild med dans’?
Først skal den dog bygges om til en lejlighed, men nu kan ‘Årgang 0’-stjernen afsløre, at der er nyt i sagen:
– Vi har lige fået byggetilladelse til at sætte første etage i stand. Så det er virkelig fedt. Vi er så småt gået igang med at renovere etagen, men vi bliver først færdige i det nye år. Det bliver rigtig spændende. Det bliver perfekt, at vi kan bo der, også nu hvor vi er studerende, så er det jo også en del billigere end at have en lejlighed, fortæller en glad Stephanie, da Realityportalen.dk møder hende og Jeff til ‘Vild med dans’-finalen her til aften.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Kan du huske ‘Årgang 0′-børnene som små?

Artiklen fortsætter under det sjove klip, hvor du kan se Molly Egelind og Stephania Potalivo give den gas og mime en gammel klassiker.


LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde vil gerne være ung mor
– Det er så dejligt at være til ‘Vild med dans’-finale. Det er noget, jeg altid ser frem til og glæder mig til. Jeg har fulgt med i alle programmer. Jeg heppede faktisk på Michael og Lucy, men nu er de jo røget ud, så nu hepper jeg på Molly og Mads. Og jeg håber jo meget, at jeg selv kan være med på gulvet til næste år i ‘Vild med dans’. Det kunne bare være super fedt, forklarer hun.
LÆS OGSÅ: Sådan går det med ‘Årgang 0’-Emma
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde vil gerne være ung mor

Et år som kærester

Jeff og Stephanie kan den 21. december fejre årsdag sammen, men dagen skal dog tilbringes hver for sig:
– Det er jo lige inden juleaften, så derfor skal vi ikke være sammen der. Jeg fejrer jul hos min mor sammen med alle mine søskende, og Jeff fejrer med sin familie, fortæller Stephanie, men tilføjer så:
– Jeg tænker, vi fejrer årsdagen på et andet tidspunkt, og årsdagsgaven bliver julegaven, så den kan jeg jo ikke afsløre så meget om. Men den er rigtig god.
LÆS OGSÅ: Det vidste du ikke om ‘Årgang 0’
LÆS OGSÅ: Gravide Nadia Shila dropper scanning på grund af økonomi