Hvilken 'Årgang 0'-stjerne skal med i 'Vild med dans'?

Til næste år kan man meget vel se én eller flere af ‘Årgang 0’-børnene i ‘Vild med dans’.

Af Louise Vilsbøl - 13. oktober 2018 kl. 8:55

Til januar ruller den 19. og sidste sæson af ‘Årgang 0’ over skærmen, og derefter er det slut med at følge de populære familier hvert år efter årsskiftet, som vi ellers har været vant til i næsten to årtier. Men spørgsmålet er, om nogle af de nu voksne ‘Årgang 0’-børn kommer til at pryde tv-skærmene i andre programmer.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde vil gerne være ung mor
Ét af de programmer som alle familierne har vist interesse i er ‘Vild med dans’, og her har vi allerede mødt både Emma og Rachel på den røde løber i dette års sæson. I den forbindelse spurgte vi dem begge, om de kunne forestille sig at være med i programmet, hvis de blev spurgt.
– Årh, det siger de (hendes familie, red.), at jeg skal ja. Det kunne da være sjovt, men jeg tror ikke, det sker, lød svaret fra Emma med et grin, mens Rachels svar var mere kryptisk.
– Man kan jo aldrig vide. Det er heller ikke til at vide, hvad jeg laver næste år. Jeg bliver jo student her til sommer, og jeg ved, jeg skal have et sabbatår i hvert fald, men jeg ikke, hvad jeg skal lave endnu. Det (‘Vild med dans’, red.) kunne være en fed mulighed, fastslog Rachel.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Kan du huske ‘Årgang 0′-børnene som små?

Stephanie: Mit største ønske er at være med i ‘Vild med dans’

Ingen af dem er altså afvisende overfor en fremtid i danse-programmet, og da vi fanger Stephanie, så er der heller ingen slinger i valsen.
– Det er mit STØRSTE ønske at komme med i ‘Vild Med Dans’. Jeg elsker at danse, og jeg elsker programmet, så at komme med i ‘Vild med dans’ ville gøre mig ultra lykkelig. Jeg er dog ikke blevet spurgt, men jeg håber da, at jeg måske bliver spurgt næste år, der er jeg blevet 19 år og ikke går i skole, men arbejder bare, så det er næste år, jeg har muligheden, fastslår hun og fortsætter:
SE BILLEDET: ‘Årgang 0’-Stephanie har fået ny kæreste
– Jeg håber, jeg vil komme til at at danse med Michael – Jeg synes bare, han ser pisse godt ud og er mega sød.
Det vides ikke, om Christian også er klar til programmet, hvis TV 2 ringer. Men det lader da til, at der er gode muligheder for nogle lidt yngre og meget populære deltagere til programmet næste år. Så hvis TV 2 læser med, vil vi da opfordre dem til at overveje ‘Årgang 0’-stjernerne til næste sæson.
Men så er spørgsmålet, hvilken en af deltagerne, vil I helst se i programmet? Deltag i afstemningerne herunder:
LÆS OGSÅ: Sådan går det med ‘Årgang 0’-Emma

Hvem havde den smukkeste kjole i 'Vild med dans'?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Hvem vil I helst se fra 'Årgang 0' i 'Vild med dans'?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: Det vidste du ikke om ‘Årgang 0’