31-årig realitybabe er presset: Skal jeg overhovedet have børn?

Joy Petersen fra ‘Mig og min mor’ har det rigtig stramt med sin alder, som tvinger hende til at tage stilling til børn.

Af Katja Gasiorowski - 7. juli 2019 kl. 10:55

Der står både pædagog, personlig træner og kostvejleder i egen virksomhed på CV’et i en alder af 31 år, men alligevel realitybaben Joy Petersen, som blandt andet er kendt fra ’Singleliv’ og ’Mig og min mor’, temmelig presset over sin alder.
– Alderen! (Skriger indvendig) jeg har haft rigtig svært ved at blive 30! Ligger mig fladt ned og indrømmer! Da jeg blev 30 kom alle tankerne, hvad nu med børn?, skriver en frustreret Joy på sin blog, som blev et år ældre i slutningen af maj.
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-Mia: Jeg er færdig med Joy
På bloggen fortæller hun også, at hun ikke har en kæreste og ikke er en gang sikker på, om hun har lyst til have en, så derfor går hun hverken ud eller dater for tiden.
– Jeg vågner hele tiden op til mandag, og så er det fredag. Altså, har aldrig oplevet tiden flyve hurtigere afsted, end den gør nu! Jeg er i chok over tiden!
LÆS OGSÅ: Er ‘Paradise’-babe Joys søster?
– What? Jeg var jo lige blevet 30? Og så nåede jeg da dårligt at blinke, så gik der endnu et år! Jeg er hundemor og fuglemor. Ja, jeg har jo mine faste fugle i Kongens Have og Kastellet, som jeg fodrer, lyder det fra den dyreglade babe.
LÆS OGSÅ: CHOK: Princess Natascha og Nadia Shila droppet i ‘De unge mødre’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Joy Petersen fortæller, at hun kæmper med at finde job som pædagog efter endt uddannelse.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

I kamp mod tiden

Når det tredje årti er rundet, ledes manges tanker automatisk hen på børn. Det gælder også Joy. Og det er særligt dét, der godt kan frustrere den veltrænede babe. Det er nemlig ikke selve alderen, der stresser hende allermest, men derimod det biologiske ur, der tikker afsted – samt spørgsmålet om, hvorvidt hun overhovedet skal have sine egne små en dag.
– Det er jo ikke forever, man kan blive gravid, og personligt har jeg ikke lyst til for eksempel at blive gravid som 45-årig. Fred være med dem, der gør det. Men for mig er det bare ikke drømmen. Og får jeg overhovedet børn? Er det MIN drøm at få børn? Eller er det en samfundsnorm, jeg pådutter mig?
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årig kvinde
Eftersom Joy har styrtende travlt med sin egen virksomhed, hvor hun også indimellem oplever, at hendes faglighed bliver udfordret af folks fordomme på grund af hendes fortid som realitystjerne, kommer hun i hvert fald til sidst frem til den konklusion på sin blog, at hun ikke er klar til at stifte familie, som tingene ser ud lige nu.
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-stjerne: Nogen vil ødelægge mit firma