Er 'Paradise'-babe Joys søster? - Her & Nu

Er 'Paradise'-babe Joys søster?

En ny familierelation er dukket op i reality-land.

Af Louise Vilsbøl - 25. juli 2018 kl. 09:32

Der har tit været skjulte familieforhold eller venskaber på ‘Paradise Hotel’, og af og til kan der dukke nye forbindelser op i reality-verdenen, men nu møder ‘Paradise Hotel’ ‘Mig og min mor’ og ‘Singleliv’ i en ny familieforbindelse, som vi ikke har hørt om tidligere.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen taler ud om bruddet: Utroskab og trusler

Paradise Hotel

Sådan så Sascha ud, da hun deltog i ‘Paradise Hotel’ for seks år siden. (Foto: TV3)


Tidligere på sommeren lagde Joy K. Petersen nemlig et billede op på Instagram med teksten: Sister time today (søster tid i dag, red.). På billedet ser man Joy og så ser man Sascha Mia Rasmussen, som deltog i ‘Paradise Hotel’ sæson otte i 2012, og hendes søster Cæcilie. Sascha Mia har lagt det samme billede på Instagram og har også beskrevet dem som søstre.
LÆS OGSÅ: Vidste du det? Bros søster har været med i ‘Paradise’
Joy har tidligere fortalt, at hun har fem halvsøstre i alt: FrejaMy og Jamilla på morens side, og så har hun Cæcilie, Ida og Julie på farens side. Her blev Sascha Mia dog ikke nævnt, så hvordan hænger det sammen?
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årig kvinde
På Cæcilies Instagram har hun lavet et hastag med sisters by blood (søstre af blod) til et billede af hende og Joy. Og Joy har på en kommentar til sit billede af dem alle tre, hvor en følger har spurgt, hvordan det hænger sammen, at de er søskende, svaret, at de er halvsøskende på farens side. Det er dog kun Cæcilie og Joy, der rent faktisk deler en forælder, idet de har samme far. Sascha og Cæcilie har samme mor, så Cæcilie er søster til både Joy og Sascha.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

 

 

Sommer hygge ??‍♀️☀ Langelinie ? @fit_by_joy

A post shared by Sascha-mia (@sascha_miiia) on Jun 28, 2018 at 7:16am PDT