'Yacht Party'-Christina taler ud om mobningen

Folkeskolen var et mareridt for Christina.

Af Mikkeline Andersen - 3. november 2014 kl. 18:50

‘Yacht Party’-pigen Christina Damm Hamann smiler, fester og fyrer den af med de andre deltagere. Men sådan har det ikke altid været. Christina gik på privatskolen Det Kongelige Vajsenhus, men det var langt fra nogen nem skolegang, Christina havde.
– Jeg oplevede mobning hver eneste dag fra 1. til 7. eller 8. klasse. Det var primært drengene fra klassen over mig, dem fra min egen klasse og til dels også dem fra klassen under mig, der mobbede. Det foregik hvert frikvarter, og så fortsatte det på fritidshjemmet efter skole, fortæller Christina til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: PREMIERE: Deltager lover drama i ‘Yacht Party’
Var en lile prop
Da Christina var barn, var hun en lille prop, som havde let ved at blive sur og ked af det, fortæller hun.
– Jeg blev kaldt mange forskellige og ikke så pæne ting. På skolen følte jeg, at jeg måtte gøre noget for, at folk skulle lege med mig. Det var lige fra at bytte de klistermærker, som jeg var allermest glad for, til decideret at give mine ting væk, siger hun.
Det var ikke kun i skolen, at mobningen fandt sted. Hjemme i gården på Vesterbro var Christina heller ikke i sikkerhed.
– Jeg følte ikke rigtig, at jeg kunne lege, uden jeg skulle have kommentarer, eller folk, der var efter mig. Jeg blev til tider også slået og sparket, fordi de syntes, det var sjovt at se mig græde, fortæller Christina.
LÆS OGSÅ: VILDT DRAMA i ‘Yacht Party’: To af sted med ambulance
Mormor og morfar var hendes bedste venner
Det påvirkede Christinas mor meget, at datteren dagligt blev mobbet. Uanset hvad moderen gjorde, så hjalp det intet. Heldigvis havde Christina et frirum ved sin mormor og morfar, som hun tilbragte det meste af sin tid ved.
– Der kunne jeg 100 procent være mig selv, og samtidig fik jeg en masse kærlighed. Så man kan godt sige, at min mormor og morfar var mine bedste venner, da jeg var mindre, siger hun og tilføjer:
– Jeg tror også, at min mor havde godt af, at jeg tilbragte en del tid hjemme hos dem, fordi det var hårdt for hende at se sin datter komme grædende hjem fra skole næsten hver dag.
Mobber lagde an på Christina
I dag er er de overflødige kilo fra barndommen røget af Christina, der er 166 centimeter høj og vejer 65 kilo.
– Det var, som om kiloene røg af med årene. Jeg forandrede mig en del. Faktisk så meget, at en af de personer, der mobbede mig allermest i skolen, stod og lagde an på mig til en fest, uden at vide at han faktisk havde været med til at gøre årene i folkeskolen sure for mig, fortæller Christina.
Det kom som et chok for fyren, da han fik det at vide.
– Han stod med åben mund og vidste ikke, hvad han skulle sige. Han var vist heller ikke helt tilfreds med at blive afvist.
Selvom mobning i dag ikke længere er en del af Christinas liv, så vil det altid være en del af hende, fordi det har gjort hende til den lidt “hårde” pige, som hun er i dag, fortæller hun.
Se ‘Yacht Party’ i aften, hvor Christina bryder sammen på grund af fortidens spøgelser. Det er klokken 21:20 på TV3.
LÆS OGSÅ: Realitydeltager: Jeg har sendt nøgenbilleder på Snapchat
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.