Familien Kessler og dansk tv-hold er i karantæne i New Zealand

Familien Hvidt Kessler og et dansk tv-hold er lige nu i 14 dages karantæne i New Zealand efter at have været i kontakt med en corona-smittet.

Af Nikolaj Vraa - 17. marts 2020 kl. 12:51

Siden weekenden har Mikkel Kessler, hans hustru Lea og deres tre børn været i karantæne i New Zealand. Her var familien i gang med optagelserne til anden sæson af deres realityshow ‘På eventyr med Familien Hvidt Kessler’, der streames fra Xee.
– Vi er frygtelig kede af at måtte melde ud, at vi er blevet isoleret i New Zealand i foreløbig 14 dage, da vi er blevet eksponeret for coronasmitte. Dette skete samme dag, som anbefalingerne om hjemrejse til alle danskere kom fra de danske myndigheder, fortæller Mikkel og Lea i en mail via Xees presseafdeling til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Linse om langvarig familiestrid: Der er fred nu
– Heldigvis har hverken vi eller vores børn oplevet symptomer indtil videre. Vi har ikke yderligere kommentarer hertil, men vi sender vores bedste hilsner til alle hjemme i Danmark, og håber I alle passer på jer selv og hinanden, lyder det videre i beskeden, der også er blevet delt som opslag på parrets Instagram.


Ifølge Ekstra Bladet, der som de første kunne fortæller om sagen i søndags, skyldes karantænen at de har været i kontakt med en 30-årig dansk kvinde, der sidste tirsdag ankom til New Zealand via Doha fra Danmark.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe bekræfter: Jeg er igen single
Avisen The New Zealand Herald skrev søndag morgen, at kvinden var blevet dårlig efter torsdag aften at have været sammen med andre danskere, som de omtaler som hendes familie.
På sygehuset i Queenstown blev hun testet positiv for coronavirus og indlagt. Allerede i weekenden kunne hun dog udskrives igen og er nu i karantæne.
LÆS OGSÅ: UH! Nu er kønnet på Geggos baby afsløret 

Tv-produktionen i karantæne

Også de danske tv-folk fra produktionselskabet Blu, der stod for optagelserne af Kessler-programmerne, er i karantæne.
– Jeg kan oplyse, at vores hold på fire produktionspersoner har det godt efter omstændighederne. De er i karantæne og har derfor ingen kontakt til andre mennesker. De har imidlertid daglig telefonisk kontakt med en læge, som løbende følger op på deres sundhedstilstand. Ingen har på nuværende tidspunkt symptomer. Vi har indlogeret dem i komfortable hotellejligheder og ansat en lokal fixer, som sørger for deres indkøb og udbringning af mad. Vi gør, hvad vi kan for at gøre vores kollegers ophold behageligt, og arbejder på at sikre deres hjemkomst så snart karantænen er overstået, siger Anne Brostrøm, direktør på Blu, til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Ung mor afslører fortid med skjult alkoholmisbrug


LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe er igen single