‘X Factor’-dommer indrømmer: Jeg burde have corona lige nu

Af Redaktionen - 8. januar 2022 kl. 12:55

Med de høje smittetal i Danmark og en hoste, der bare bliver ved, ville det ikke være så mærkeligt, hvis den 30-årige DJ var testet positiv for corona. Det er dog ikke tilfældet, selvom han har symptomer, fortæller han til et pressemøde for den nye sæson ‘X Factor’.

Artiklen fortsættes under videoen med Martin Jensen, der fortæller om den nye sæson ‘X Factor’…

LÆS OGSÅ: Elviras kæreste tilbageholdt og afpresset i Iran

– Jeg burde have corona lige nu. Jeg har hostet i en måned eller halvanden. Men jeg har taget så mange tests. Jeg tror bare, at jeg er kuren mod corona, for jeg kan åbenbart ikke blive syg. Men jeg må være immun. Jeg har også taget mine vacciner, siger Martin Jensen.

Selvom han til nu ikke har haft corona, er han på mange måder alligevel ramt af konsekvenserne, som pandemien har medført.

LÆS OGSÅ: Kia jubler: Han elsker mig

Men han holder modet oppe.

– Jeg har fået aflyst en del shows, jeg skulle have været i Finland man må jo bare sadle om efter, hvad vi kan. Vi kan ikke sætte os ned og bare blame corona for alting og sige, at det hele er noget lort, siger han.

Sæson 15 af ‘X Factor’ er netop skudt i gang, og når det til foråret går løs med liveshows, håber Martin Jensen på, at det i modsætning til sidste år bliver helt uden restriktioner.

– Jeg håber, vi får publikum på, men ingen ved det.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-Maria holdt sygdom hemmelig i 10 år: Jeg var flov

Herunder kan du se et klip fra anden dag med audition i København. Se hele afsnittet på TV 2 PLAY. 

Læs mere om