Wow: Ung mor måtte tage baby med til eksamen

Et sandt eksamens-mareridt blev til virkelighed for den unge mor.

Af Louise Vilsbøl - 21. juni 2021 kl. 20:38

I dag stod den på eksamen for ‘De unge mødre’-deltageren Nicoline Holmquist Andersen, som for halvanden måned siden blev mor for tredje gang. Nicoline er ved at afslutte sin HF og bliver altså inden længe student, men alt gik ikke som planlagt til dagens eksamen.

LÆS OGSÅ: Reality-babe har taget 22 kilo på: Jeg har været rigtig ked af min krop

– Jeg skulle have været til eksamen 9.30 i dag, og klokken bliver 9.40, 9.45, og jeg går ned til kontoret og siger: Er de forsinkede eller hvad? Nej, det er de ikke, og så siger de til mig, jeg skal gå derop igen og trække fat i ham næste gang, han kommer ud, fortæller Nicoline på sin Instastory og fortsætter:

– Det gør jeg så, og jeg siger, at jeg skulle have trukket klokken 9.30, og censoren siger, den eneste vi har klokken 9.30, det er Nicoline, og hun er inde. Og jeg siger, det er hun ikke, fordi hun står lige her, og det er mig, der hedder Nicoline. Og så går det op for min lærer, at han har trukket en anden ind i stedet for mig, og hun hedder Liv.

LÆS OGSÅ: Ung mor har født: 8-årig søn var med til fødslen

Nicoline spørger, om de ikke kan tage Liv ud, men det er ikke muligt, når hun er i gang med forberedelsen, så Nicoline måtte vende snuden hjemad igen med besked om, at hun kunne komme op til eksamen senere i dag.

Det efterlod hende dog med lidt af et problem, idet hun allerede havde brugt sin mor som babysitter til Theo på halvanden måned, og da Nicolines mor ikke har det så godt, kunne hun ikke træde til igen senere på dagen. Så den unge mor havde ingen andre muligheder end at tage sønnen med til eksamen.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-mor vaccineret: Jeg var meget i tvivl

Heldigvis endte Theo med at sove de sidste 20 minutter af forberedelsestiden og under hele Nicolines, mundtlige eksamen, og efterfølgende kunne hun ånde lettet op, for hun bestod eksamen, selvom hun ikke fik den bedste start.

I morgen står den på atter en eksamen for den snarlige HF-student.

LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-babe scorer Sarah Louises eks