Ung mor har født: 8-årig søn var med til fødslen

Nicolines 8-årige søn, Lucas, klippede navlestrengen på sin lillebror, som kom til verden i går.

Af Louise Vilsbøl - 5. maj 2021 kl. 19:25

Nicoline Holmquist Andersen var med i reportageserien ‘De unge mødre’, da hun i 2012 ventede sit første barn og i årene efter Lucas’ fødsel. Siden har Nicoline også fået en pige, Josefine, i 2017, og nu kan hun altså kalde sig mor til tre. I går kom sønnen Theo nemlig til verden.

LÆS OGSÅ: WOW: Se Sofie Lindes nye hus

– 5 dage over tid, så gik den ikke længere. Ankom på sygehuset 11.30, og Theo kom 12.30. 3230 gram og 50 cm lang. Lucas klippede navlestrengen og var seriøst for sej under hele fødslen, skriver Nicoline i sin Instagram-story, hvor hun viser billeder fra Theos fødsel og af den stolte familie.

Det betyder meget for Nicoline, at hun under sin fødsel var omgivet af familie.

– Lucas holdt mig i hånden hele tiden og var virkelig en fin hjælper sammen med sin mormor og morfar, fortæller hun til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Indbrud hos Amalie: Jeg troede aldrig, det ville ske for mig

Alenemor til tre

Faren til Theo er Nicolines ekskæreste, der også er far til datteren Josefine, og selvom de har været kærester frem til december 2020, så har de aldrig boet sammen, derfor vidste Nicoline godt, at hun ville blive alenemor til tre, og det passer hende fint, har hun tidligere fortalt til Realityportalen.

– Det bliver så fint, jeg ved jo, hvad jeg går ind til, kan man sige. Jeg har gode mennesker omkring mig, der er klar til at hjælpe, hvis det skulle gå helt galt med søvnen, fortæller Nicoline, der har et godt forhold til fædrene til sine børn.

LÆS OGSÅ: Ung mor overrasket over lægernes dom: Derfor bliver jeg ikke gravid

– Børnene ser begge deres fædre minimum hver anden weekend, vi har det super godt sammen.

Josefine og Theos far er da også med på Nicolines stories fra dagen i går, hvor de tilsyneladende kom hjem fra sygehuset og blev taget godt imod af far og storesøster, som allerede er helt forelskede i det lille nye familiemedlem.

Se et billede af Theo og den stolte storesøster Josefine herunder:

LÆS OGSÅ: Discovery bekræfter: Er taget med Elvira til Dubai

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nailtech (@nicolineholmquist)