WOW: Stine Kronborg i vild hårforvandling

Efter mange år som lykkelig blondine har Stine Kronborg lavet en drastisk ændring, der passer bedre til livet som mor.

Af Stine Kronborg - 3. november 2017 kl. 11:04

Jeg har farvet mit hår mørkt – selvom alt gik galt sidste gang jeg var mørkhåret. Dengang mistede jeg blandt andet mit job som butiksbestyrer (eller jeg blev lidt tvunget til at sige op på grund af uenigheder mellem chefen og mig). Mit kæresteforhold begyndte også at gå galt. Min humor blev misforstået, og folk kaldte mig en bitch. Som mørkhåret blev jeg bare opfattet helt anderledes. Derfor havde jeg egentlig svoret, at jeg aldrig skulle være mørkhåret igen.
Men nu er jeg blevet ti år ældre, og denne gang har jeg gjort det af helt andre grunde.
Sidste gang gjorde jeg det, fordi min daværende kæreste blev ved med at presse og sige, ”ih, jeg tror du vil være rigtig flot med mørkt hår,” eller ”jeg har aldrig haft en lyshåret kæreste, skal du ikke være mørkhåret?”. Så til sidst bukkede jeg under og farvede det, men hans reaktion var et påtaget smil og skuffelse i øjnene. Jeg har nok bare altid været bedst som blondine, og det mørke krævede også en hel del makeup før det så naturligt ud til mig.

Stine Kronborgs nye hår (Foto: Privat)


LÆS OGSÅ: Stine Kronborg afslører: Her er Leos far
Jeg er født lyshåret og har meget blonde øjenbryn og hår på kroppen. Som teenager blev håret på hovedet mere leverpostejsfarvet, og der begyndte jeg på lyse striber. I gymnasiet sad jeg hårmodel for at spare penge, så der prøvede jeg alt muligt forskelligt – endda også lilla. Jeg har aldrig været bange for at eksperimentere med håret, da det jo vokser ud igen, eller man kan farve det om. Jeg har det meste af livet været korthåret, på grund af at det ifølge min far var pænest og mest soigneret. Min mor var også korthåret, i den tid vi havde sammen, og da hun tabte håret på grund af kemo, var hendes parykker også korthårede. Så det var nok meget naturligt for mig at være korthåret.
Da jeg kom til Australien i 2010, var jeg også helt korthåret, men herefter har det fået lov til at vokse og blive langt, da det passede bedre til pole dance. Jeg har faktisk ikke været korthåret siden. Om jeg bliver korthåret igen, tror jeg ikke, selvom jeg synes, det passede godt til mig. Jeg er vild med at kunne sætte det op i en elastik, og så har jeg stadig en vision om at stå på scenen igen, og der er det lange altså bare flottere til mig.
LÆS OGSÅ: Faren til Stine Kronborgs søn: Jeg er stadig i chok
Hvorfor så blive mørkhåret igen?
Normalt tager jeg ind til L’Oréal for at få ordnet lokkerne. De har stået bag mange af mine fedeste hår-looks, blandt andet da jeg var korthåret og helt tilbage til, da jeg var på The Voice. Har dog indset, at jeg ikke kommer til København så tit lige nu, mens Leo stadig er så lille, så jeg har måttet finde en anden løsning, da jeg heller ikke gider glo på en kæmpe udgroning, der med årene er blevet mørkere og mørkere. Løsningen var at slå et par aftaler sammen til én, hvilket også er noget, man bliver mere bevidst om som mor.
Min søde barnepige fra min egen barndom er frisør på Møn og arbejder med L’OréaI-produkter. Hun var en af de første, der så Leo, samt hende der var med til én af mine scanninger, så det betyder noget for mig, at Leo ser hende jævnligt. Jeg er født på Møn, så jeg elsker at køre en tur til Stege og blive mindet om barndommen. Det er super hyggeligt at få fortalt historier fra dengang, jeg selv var lille, når jeg nu sidder med en baby i mine arme. Ja og jeg tror da også, det var heldigt, at Leo sad på skødet, mens jeg fik farvet håret mørkt, for ellers var han nok blevet bange. Da vi havde tørret det, greb han fat i mit hår og kiggede mærkeligt på mig, som om han tænkte, ”hvad har du gjort ved min mor?”. Der gik dog kun en times tid, så havde han vænnet sig til det. Leo er mest vild med lyshårede piger, kan jeg godt se, når der kommer folk ind i vores café. Lad os se, om det er en ting, der hænger ved, når han bliver ældre, ha ha.
LÆS OGSÅ: Stine Kronborg har taget sønnen ud af vuggestue
Nåh, ja. Så kom jeg også lige ud og spise lidt god mad på denne frisørtur. Det er sjældent, det sker efterhånden, selvom både Leo og jeg elsker mad. Det er en anden ting, der også er blevet lidt anderledes i mor-livet – der er bare ikke så mange fancy middage, som der var engang. En af mine yndlingsspiser er sushi, og selvom det var første gang, Leo smagte det, så guffede han løs. Virkelig dejligt at se, at han elsker mad ligesom sin mor.
Om de mørke lokker får lov at blive, ved jeg ikke, men lige nu elsker jeg det, og det passer bare godt til den nuværende, travle fase i mor-livet.
Se billederne af Stine Kronborgs nye hår og nogle af hendes tidligere looks i galleriet øverst.
LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Min søn giver mig grå hår