WOW: Fie Laursen chokerer med grim sang

Fie Laursens lægger ikke fingreen imellem i sin nye sang.

Af Louise Vilsbøl - 21. januar 2022 kl. 14:55

En ny sang er netop i dag udkommet fra den danske kendis Fie Laursen, og den falder bestemt ikke under kategorien smukke kærlighedssange, faktisk er sangens titel ‘Nasty’, som oversat til dansk betyder grim. Helt pæn vil de færreste da nok også kategorisere teksten, som blandt andet lyder:

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

– Kom og tæsk mig, knep mig, du skal ikke elske mig, vær min mandeluder, knep mig, indtil øjnene tuder, og jeg tigger om en pause. Jeg synes, det er pudsigt, når du ikke siger, du er her for min pussy. For jeg kan lide det nasty. Du skal holde din kæft baby, bare knep mig, vis mig, hvad du har inde under det tøj, alt hvad du kan give mig, giver jeg dig tilbage gange ti!

LÆS OGSÅ: WOW: Så meget har Linse tabt sig

Som begrundelse for sangen skriver Fie “Fordi kvinder også godt må”, og dermed er der lagt op til, at den kommende mor, som er godt og vel halvvejs i sin graviditet, slår et slag for kvindefrigørelsen med sin nye sang.

Bedøm selv herunder, hvor I kan høre en bid af sangen. Hvad mener I om den?

LÆS OGSÅ: Efter amok-opførsel: Nu siger Philine undskyld

Hvad synes I om 'Nasty'?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fie Laursen (@fiececilias)

Læs mere om