WOW: ‘Ex on the Beach’-fyr overskrider kærestens grænse

Der er en fin linje mellem at være den søde og sjove fyr og så at gå for langt, finder Oliver hurtigt ud af.

Af Louise Vilsbøl - 7. august 2022 kl. 8:55

I ugens afsnit af ‘Efter Ex’ svæver Oliver og Ellen stadig mellem datinglivet og det helt låste liv, hvor de kalder hinanden for kærester, og det er ikke et nemt limbo at være i. Derfor kan et enkelt fejltrin også sende en ud i kulden, og det er, hvad der sker for Oliver i ugens afsnit, da han kommer til at gå over grænsen.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Se alle billederne fra Maschas bryllup

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Oliver og Lærke leger “Hvem er?”.

Oliver og Ellen er på fotoshoot, hvor Ellen skal have bikini på, og Oliver har svært ved at holde fingrene fra sin flirt, men det ender med at få konsekvenser.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så meget er der sket i Sofie Lindes hus på Langeland

– Det der sker mellem mig og Oliver er, at han synes, han skal pille ved min bikini. Altså, han må da kunne regne ud, at når man hiver i en sløjfe, så går han op, lyder det fra en irriteret Ellen, som pludselig må gribe til handling for ikke at stå helt afklædt.

– Lige nu vil jeg bare gerne fokusere på det her shoot og få det overstået. Jeg synes, Oliver er mega irriterende lige nu, men vi skal nok blive gode igen.

CUTE! Christopher deler sød video med datteren

Oliver selv havde ikke gennemtænkt sine livlige fingre, indrømmer han.

– Jeg havde ikke regnet med, at den ville gå op. Jeg fortryder det med det samme, det er dumt.

Oliver og Ellen har tidligere aftalt, at de er så meget på vej til at blive kærester, at de ikke må kysse med andre, og den dag i dag er de blevet kærester, så alt tyder på, at Oliver kom i kridthuset igen.

Se hele afsnittet af ‘Efter Ex på Discovery+.