Amanda Sisse: William var min redningsmand

Idag får Amanda Sisse høje karakterer og lever livet som ambitiøs alenemor, men det lagde langt fra i kortene, da vi mødte hende første gang i ‘De unge mødre’.

Af Maiken Støvring - 30. oktober 2012 kl. 17:22

Da vi første gang mødte Amanda Sisse, gik hun til ekstra kontrol under sin graviditet, fordi hun havde haft et hashmisbrug på grund af sin ustrukturerede hverdag.
Ingen stillede krav til hende, og hun oplevede ting, hun for alt i verden ville skåne sin søn for.
– Fra det øjeblik, jeg valgte at beholde min dengang ufødte søn, valgte jeg også at ændre min livsstil, for det var simpelthen en nødvendighed. Og man kan godt sige, at William var min redningsmand til et langt mere lykkeligere liv. Og jeg er ham evigt taknemmelig, det er også derfor, jeg skylder ham alt det bedste, og jeg kæmper så hårdt for at få alt det bedste ud af det jeg beskæftiger mig med, fortæller Amanda Sisse.
LÆS OGSÅ: Nanna: Derfor gik Ditlev
Det handler om viljestyrke
I dag kæmper Amanda Sisse for at færdiggøre sin skole, som hun klarer med flotte karakterer. Ud over det har den unge mor også formået at tabe 27 kg efter graviditeten blot ved små portioner mad, fitness-hulahop og en smule løbetræning. Og Amanda Sisse er ikke i tvivl om, hvorfor hun har så stor succes:
– Jeg tror i bund og grund det handler om viljestyrke! Hvis man brænder for noget, så kan man også sagtens få det til at lykkes, man skal bare gide at kæmpe hårdt nok for det. Og så har jeg haft en utrolig dejlig psykolog at støtte mig op ad, når tingene har været lidt svære. Og som jeg til tider stadig benytter mig af, hvis der er noget, der lige kikser for mig, og jeg ikke selv kan finde frem til løsningen.
LÆS OGSÅ: Natacha Nikita: Jeg er rasende
Men det er ikke kun Amanda Sisse, der brager afsted. Også hendes lille søn er i rivende udvikling.
– William er i rigtig god trivsel, han lærer nye ting næsten hver dag, og vi øver meget hans sprog lige for tiden, mest dansk, men prøver også at snige også en smule engelsk ind i hans skema, når jeg kan, fortæller Amanda Sisse mens hun yderligere tilføjer, at den lille dreng allerede kan sige apple og banana. Han har desuden et rigtig godt forhold til sin far, som han ser ofte.
LÆS OGSÅ: Camilla Sophia: Hurtig fødsel
‘De unge mødre’ har styrket Amanda Sisse
Dog er der endnu en faktor der har styrket Amanda Sisse, og det er hendes medvirken i ‘De unge mødre’. Hun vil nemlig gerne være et godt forbillede, og det har derfor givet hende mod, som hun selv udtrykker det
– Jeg vil da ikke være en fiasko foran hele Danmarks befolkning!
Hun ønskede at være et forbillede for andre unge piger og vise, at selvom man har haft en hektisk ungdom kan livet ændres på et splitsekund. Men selvom Amanda Sisse kalder William for sin redningsmand og nyder sin rolle som mor, så har hun ikke flere børn på programmet, I øjeblikket er det uddannelsen og det at have et stabilt liv sammen med William, der er hendes førsteprioritet.
Følg med i aften klokken 21.00, når der er ‘De unge mødre ‘ på kanal4.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.