WHAT! Mathilde flytter og skiller sig af med sine ting

På et punkt har Mathilde ændret sig meget, og det kommer især til udtryk, da hun skal pakke flyttekasserne for at flytte i lejlighed.

Af Caroline Grønne Wigdal - 31. juli 2021 kl. 18:55

I forbindelse med, at Mathilde Gøhler skal flytte i sin drømmelejlighed i København, beslutter hun sig for at skille sig af med en stor del af sit tøj. For hun har de sidste mange år fået samlet lidt for meget sammen. Derfor er planen nu at skære det hele ned til 10 blazere, 10 sko, 10 trøjer og 10 par bukser.

Hun tror, hun er endt op med at have så meget tøj, fordi hun i sin barndom og første del af ungdommen oplevede ikke at have så meget.

LÆS OGSÅ: Videre efter Bendtner: Se Philines nye fyr

– Selvom jeg arbejdede fra jeg var ret ung, så er det jo alligevel mange penge, man skal tjene for at købe de par bukser og de par sko. Så jeg tror, jeg har skullet løbe en masse af og købe en masse ting. Så lige pludselig står man med alle de her ting, og så fylder de egentlig ret meget, og de tynger lidt ens energi, siger supermodellen i det nye afsnit ‘Remee & Mathilde’.

Mathilde mærker, at alt tøjet ikke rigtig bringer glæde hos hende – og dengang gav det heller ikke så meget glæde, som hun havde håbet på, inden hun købte det.

LÆS OGSÅ: To store ‘Vild med dans’-stjerner udgår

– Jeg har helt sikkert ændret mig rigtig meget på det punkt. Jeg er materiel i den forstand, at jeg værdsætter mine ting, og jeg er rigtig glad for mine ting. Men jeg er ikke længere der, hvor jeg er umættelig, siger Mathilde Gøhler.

Det har taget tid for hende at nå dertil. Engang tænkte hun, at jo flere ting hun havde, jo bedre var det, og hun havde svært ved at skille sig af med ting. Også derfor kaldte Remee hende for en samler.

LÆS OGSÅ: Tabte kampen mod kræft: Ung mor sønderknust og i dyb sorg

Se klippet herunder. Se hele afsnittet af ‘Remee & Mathilde’ på discovery+. 

 

Læs mere om