WEB-TV: Sammi lover masser af taktik

Aftenens nye deltager er klar til at indtage ‘Paradise Hotel’. Han lover, at programmet bliver mere taktisk.

Af Emilie Holm Egebro - 9. april 2015 kl. 13:25

I aften tjekker en ny deltager ind på ‘Paradise Hotel’. Sammi Idrissi som har tilmeldt sig programmet for at fortælle sin historie om, hvordan han har kæmpet med overvægt det meste af sine teenage-år.
– Mit håb er, at jeg kan dele ud af mine erfaringer og hjælpe andre unge, som står i samme kamp, som jeg gjorde, skriver Sammi på sin facebookprofil. 
Realityportalen.dk mødte ham allerede til forpremieren på ‘Paradise’ til en snak om damer, taktik og hvad vi skal forvente os af ham i programmet.
– Det, der helt klart bliver det fedeste ved mig, er, at jeg kommer til at give noget taktisk derinde. Jeg vil gerne være mig selv, og det er at være spydig – og det kommer man til at se, fortæller Sammi til Sandy Esko, da vi mødte ham på den røde løber.
LÆS OGSÅ: WEB-TV: Fie Laursen lover kæmpe branderter
Se klippet fra mødet med Sammi på den røde løber:

I aften er der parceremoni på hotellet. Se med kl. 22.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: WEB-TV: Malte om at være sanger og kommende far
LÆS OGSÅ: Fie: Derfor er jeg med i ‘Paradise Hotel’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.