Vred Joy: Min mor bliver misforstået

Joy fra ‘Mig og min mor’ er langt fra tilfreds med den måde, som hendes mor bliver behandlet på.

Reality Awards 2015
Af Jonas Sand - 26. februar 2015 kl. 8:59

Der er fuld gang i endnu en sæson af Kanal 4’s populære serie ’Mig og min mor’, og det er igen med deltagelse af Joy K. Petersen og hendes mor, Mia

Joy mener, at hendes mor bliver misforstået. (Foto: Kanal 4)

Joy mener, at hendes mor bliver misforstået. (Foto: Kanal 4)


I sidste uges program kunne man følge de to i en hård kamp for at få katten Buddha til at stoppe med at tisse rundt omkring.
Det har medført en del vrede kommentarer mod de to, og især Mias behandling af katten er blevet mødt med kritik. Det har fået Joy op i det røde felt, for hun mener, at hendes mor i den grad bliver misforstået.
– Når jeg, som vidne til alle de her ting, sidder og læser de modbydelige, usande ting, folk kan skrive, så bliver jeg vred, fordi jeg ved, det IKKE passer, skriver hun på sin blog.
LÆS OGSÅ: Jeanette chokerer: Fik bulimi efter ‘Paradise Hotel’
Rolig nu, folkens
Det er ikke første- og nok heller ikke sidste gang, at de to deltageres handlinger har været diskuteret, og Joy er ved at være træt af det.
– Det er så trist, for uanset hvad min mor gør, så er det nærmest forkert. Folk har hele tiden meninger omkring hende, og så snart der sker det mindste, så bliver det blusset op til noget kæmpe stort. Rolig nu, folkens.
– Nogle har endda skrevet, at min mor slår katten med et jernrør? Come on. I må sku da have lagt mærke til, at vi elsker dyr. Altid når vi er ude og rejse, bruger vi tiden på at fodre dyr og give dem ormepiller.
LÆS OGSÅ: Sandy Esko: 15 kilo på 12 uger er ikke godt nok
Ramt af depression
Joy fortæller desuden, at hendes mor altid har elsket dyr og hele tiden forsøger at hjælpe dem. Hun kan ikke klare, når dyr bliver behandlet dårligt, og under en ferie gik det helt galt for Mia.
– Da vi var i Thailand i sæson 2, gik min mor ned med en stor depression, fordi vi så den elendighed, dyrene levede i. Min mor vækkede mig hver nat, fordi vi skulle ud og fodre hundene, og der var det mig, der lå og ikke orkede, fordi jeg bare var så skide træt.
Joy og Mia kan opleves hver tirsdag i ‘Mig og min mor’ kl. 20.00 på Kanal 4.
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.