Vraget i 'Mit plastikmareridt': Nu er hun tilbage efter vildt vægttab

Didde søgte hjælp i programmets første sæson, men dengang kunne lægerne ikke gøre noget for hende og hendes tunge bryster.

Af Jonas Sand - 14. september 2016 kl. 17:55

Tilbage i den første sæson af ‘Mit plastikmareridt’ havde lægerne besøg af Didde, der havde problemer med sine store, tunge bryster. Dengang fik hun afslag med beskeden om, at hun skulle tabe sig – og det har hun gjort nu.
Næsten 30 kilo er forsvundet fra hendes krop, men det har ikke ændret på, at brysterne er så tunge, at de giver hende en konstant smerte i nakke og hoved. Derfor er hun igen mødt op på klinikken hos Faye og Jens Jørgen i håb om, at de denne gang vil acceptere hendes sag.
– Kirurgen valgte, at de skulle være så store. Det var ikke mit ønske. Jeg synes, at mine bryster er meget slaskede. De minder meget om en sok, fortæller Didde i aftenens afsnit, som du kan få et smugkig på i videoerne under artiklen.
Om Didde denne gang kan få hjælp i ‘Mit plastikmareridt’ kan du se i aften klokken 20:00 på TV3.


LÆS OGSÅ: ‘Mit plastikmareridt’: Karina har fået 11 brystoperationer på 3 år
LÆS OGSÅ: Brystoperation gav stort hul i brystet 
LÆS OGSÅ: Frustreret ‘Mit plastikmareridt’-deltager: Jeg tisser opad 
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.