Vinderen af ’Danmarks næste Topmodel’: Gik glip af bedsteforældres bryllup

Louise fortæller om alt det hun gik glip af derhjemme, imens hun deltog i ’Danmarks næste Topmodel’.

Af Maria Bøgh Larsen - 25. november 2013 kl. 9:48

20-årige Louise Mikkelsen var lykkelig, da hun i torsdagens finalshow blev kåret til ‘Danmarks næste Topmodel’, og hun har hele vejen igennem haft en super god oplevelse, som hun sætter meget pris på. Det har dog ikke været sjovt og fedt det hele.
– Det var hårdt ikke at have kontakt til omverdenen overhovedet, ikke at kunne ringe og fortælle dem alle de fede oplevelser, som man så inderligt gerne ville dele med dem, fortæller Louise om savnet af venner, familie og kæreste.
LÆS OGSÅ: Vinderen af ‘Danmarks næste Topmodel’: det føles som en drøm

Jeg gik glip af meget 

Smukke Louise, vinder af 'Danmarks næste Topmodel 2013'. (Foto: Kanal 5/Krestine Havemann)

Smukke Louise, vinder af ‘Danmarks næste Topmodel 2013’. (Foto: Kanal 5/Krestine Havemann)


At være med i ’Danmarks næste Topmodel’ betyder, blandt andet, at man ikke har nogen kontakt til omverdenen, og som konsekvens deraf, at man går glip af alt det, der sker uden for ’Danmarks næste Topmodel’.
– Det var lidt hårdt at være derinde, imens min farmor og farfar blev gift, fortæller Louise til Realityportalen.dk og fortsætter:
– De har været sammen i mange mange år, og nu skulle de endelig giftes, og jeg skulle have været med, fortæller den smukke model, som erkender, at der naturligvis var lidt skuffelse over, at hun ikke kunne komme med.
-Men, jeg synes, de har været virkelig forstående, og det er jeg virkelig glad for, siger hun.
Desuden fortæller Louise, at hun også gik glip af sin fars fødselsdag, sin farfars fødselsdag samt hende og kærestens 2-års dag.
-Men, jeg har de bedste og mest støttende venner, familie og kæreste, konstaterer en smilende Louise, som ved, at det har været det hele værd.
-‘Topmodel’ har givet mig så meget og åbnet så mange døre for mig, og dét er jeg virkelig glad og taknemmelig for, fastslår hun.
LÆS OGSÅ: Dommernes råd til ‘Danmarks næste Topmodel’
Jeg har fået selvtillid
Louises kæreste var også med, da den smukke fynbo løb med titlen som 'Danmarks næste Topmodel 2013'.

Louises kæreste, Dennis, var også med, da den smukke fynbo løb med titlen som ‘Danmarks næste Topmodel 2013’. (Foto: Krestine Havemann/Kanal 5)


Da den smukke 20-årige pige for først gang stod foran dommerne, var det en pige uden ret meget selvtillid, og en pige, som ikke vidste, at hendes fejl faktisk var dét, der fik hende til at skille sig ud fra mængden.
-Jeg var ret ked af mine ører, mine bryster, mit hår og min numse, fortæller Louise og forsætter:
-Var jeg blevet spurgt før programmet, var der ingen tvivl om, at jeg mente, mine “fejl” skulle rettes, men under programmet lærte jeg, at mine ører og den smule de stritter, er med til at give mig kant. Jeg lærte også, at det er okay at have små bryster, især i modelbranchen, forklarer hun.
På det personlige plan har Louise også ændret sig.
– Programmet har givet mig selvtillid, og min blufærdighed er forsvundet,  konstaterer Louise selvsikkert. Selve sejren har dog ikke ændret Louise, selvom det var hendes livs hidtil største oplevelse.

– Jeg er ikke blevet sådan en overlegen én, som tror, hun ejer hele verden eller er bedre end andre, bare fordi hun har vundet ‘Topmodel 2013’. Hun lægger dog ikke skjul på, at oplevelsen og titlen er meget stort for hende.

-Det har været den fedeste oplevelse til dato, afslutter Louise Mikkelsen.

LÆS OGSÅ: Kæmpe babyboom i realityland

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.