VILDT! 'Landmand'-kvinder trækker sig på stribe i år

Rekortmange deltagere har selv valgt deres exit i årets program, og det har TV 2 en klar holdning til.

Af Emilie Holm Egebro - 10. oktober 2017 kl. 19:25

For første gang nogensinde i ‘Landmand søger kærlighed’ valgte en landmand at trække sig under programmet, da han ikke mente, at nogen af kvinderne var noget for ham.
Men landmanden Willi er langtfra den eneste deltager, der har trukket sig fra denne sæson. Først var det Mie, der forlod Nichlas, og i sidste uge trak yderligere to kvinder sig fra programmet. Sonja forlod Morten, og Anna forlod Brian. Om det bliver til flere kvinder endnu vil tiden vise.
Selvom der i denne fjerde sæson af ‘Landmand søger kærlighed’ er særligt mange kvinder, der har forladt programmet, ser TV 2 det ikke som et problem, at deltagerne trækker sig på stribe.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Susanne: Jeg ville have haft sex med Brian, hvis…
– ‘Landmand søger kærlighed’ er et program om helt almindelige mennesker og deres jagt på kærlighed. Som man kender fra sig selv, er følelser og kemi ikke noget, man kan lægge en plan for eller arrangere på forhånd – og det kan vi selvfølgelig heller ikke i ‘Landmand søger kærlighed’, fortæller Mads Volck, der er redaktør for programmet.
– Vi synes, vi har fundet nogle seje og modige medvirkende til årets programmer, men TV 2 har ingen interesse i at tvinge nogen til at deltage i programmerne mod deres vilje, så hvis kvinderne undervejs ikke længere har lyst til at være med, fordi kemien ikke er der, forsøger vi altså på ingen måde at tvinge dem til at fortsætte i programmet, udtaler Mads Volck, der er redaktør for ‘Landmand søger kærlighed’, fortsætter han.
Se med i aften klokken 20.00 på TV 2, hvor endnu et afsnit af ‘Landmand søger kærlighed’ ruller over skærmen.
LÆS OGSÅ: Chokeret landmand har mistet alt: Nu bor han i campingvogn
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Brian taler ud efter Annas exit: Derfor trak hun sig
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-vært raser efter nyt exit