VILDT! Kæmpe sex-boom på 'Paradise Hotel' - Her & Nu

VILDT! Kæmpe sex-boom på 'Paradise Hotel'

Det går vildt for sig i aftenens afsnit, hvor en hel række af deltagerne ender med at have sex på hotellet.

Af Emilie Holm Egebro - 2. marts 2017 kl. 12:09

Der er vist ingen tvivl om, at det er nogle friske ‘Paradise’-deltagere, der i år er tjekket ind på hotellet. Det bliver bevist i aften, hvor det går hedt for sig.
Jonas og Nanna har fra dag ét haft travlt under lagnerne, men i aften ser ‘Paradise’-hunken sit snit til at få fingrene i en anden blondine.
– Jeg drejer lige Maja mod den anden ende af poolen, og så flår jeg sådan set bare hendes trusser til side, og så går vi igang. Det er dejligt at være sammen med hende, jeg er vild med hendes krop, fortæller Jonas i aftenens afsnit.
Det er dog langt fra det eneste par, der har travlt med at hygge sig.
– Jeg er egentlig ikke helt sikker på, hvordan det hele startede og sluttede. Når jeg drikker, så bliver jeg rigtig pigeglad, mere end jeg er i forvejen, fortæller Boris, som har sex med den gifte Tanja i aftenens afsnit.
LÆS OGSÅ: Mette ude af ‘Paradise’: Caroline er en medieafhængig hvalp
LÆS OGSÅ: Her er ‘Paradise’-deltagernes holdning til hotelsex
Utro ægtefolk
Tanja er altså sin mand, Anders, utro, men det viser sig, at heller ikke han har tanker om at leve i tosomhed med sin bedre halvdel.
– Caroline og jeg aftaler, at vi skal være sammen i poolen. Hun er rigtig frisk og liderlig, og det er jeg også, så det skal vi da helt sikkert bare være, griner Anders.
Noget kunne dog tyde på, at Caroline i slutningen af afsnittet rent faktisk ender med at hygge sig med en helt anden deltager. Se blot starten af klippet nedenfor:

Smugkig også klippene nedenfor, hvor Anders og Caroline hygger sig i poolen, Jonas og Maja har sex i poolen, og Boris og Tanja har sex i sengen:Se ‘Paradise Hotel’ i aften klokken 22.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonas efter sex på hotellet: Jeg gør, hvad jeg har lyst til
LÆS OGSÅ: Jonas om sex på ‘Paradise Hotel’: Min mor bliver skuffet
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.