Vild forvandling: Se ’Paradise’-Türkers nye krop - Her & Nu

Vild forvandling: Se ’Paradise’-Türkers nye krop

Türker har altid drømt om den perfekte krop, og ved hjælp af hård træning og den rigtige kost, er ‘Paradise’-fyren vokset sig stor og stærk.

Af Dan Bjerggård - 29. december 2013 kl. 11:10

Türker har gjort det, som rigtig mange snakker om. Han har spist og trænet sig til en sundere og flottere krop.

-Som mange andre har jeg drømt om den perfekte krop. Jeg har altid være misundelig på folk, som havde en flot krop. Egentlig er det meget simpelt! En masse hård træning, og så spise de helt rigtige ting, fortæller Türker til Realityportalen.dk.

Türker og en kammerat har derfor startet en Facebook-blog, hvor de giver andre gode råd om kost og træning.

– Jeg startede Facebook-bloggen med en ven, og derfor hedder den ’Haydar Evcil & Türker Alici – bodybuilding/fitness’. Det startede som en hobby, men med tiden har bloggen langsomt udviklet, og nu er vi både sponsoreret af ‘Anabolicstore’ og ‘Ebony&Ivory’.

SE BILLEDERNE: Amalie nyder livet i LA. 

Har fået mere selvtillid

Der er sket en tydelig forskel på den unge fyrs krop. (Foto: Instagram/Turkerfit)

Der er sket en tydelig forskel på den unge fyrs krop. (Foto: Instagram/Turkerfit)

Türker afslører, at han bestemt ikke altid har været tilfreds med sin krop.

-Jeg var altid imod, når mine venner ville på stranden, eller hvis vi skulle i svømmehallen. Jeg spurgte altid om, om vi ikke hellere skulle spille fodbold eller noget andet. Jeg var flov over min krop. Så flov, at jeg altid sov med tøj på, forklarer ‘Paradise’-fyren.

Men den nye kost og den intensive træning har givet den charmerende fyr ny selvtillid.

-Det bedste ved min krop er helt klart mine ben. Jeg elsker at flashe dem i et par shorts, men mit bryst følger også godt med. Jeg er endelig blevet så tilfreds med min krop, at jeg ikke længere kan holde ud at sove med tøj på, fortæller den kække fyr.

LÆS OGSÅ: Türker: Jeg griner af dem, der sviner mig til!

Interessen fra pigerne er blevet større

Billedet viser udviklingen efter blot et år.(Foto: Instagram/Turkerfit)

Billedet viser udviklingen efter blot et år.(Foto: Instagram/Turkerfit)

En anden fordel som den veltrænede fyr kan mærke, er den forøgede interesse fra pigerne.

-Jeg kan mærke, at pigerne er blevet mere interesseret i mig. Især efter at jeg har skiftet profilbillede på Facebook. Jeg får flere ”pokes”, og generelt er der flere, som henvender sig til mig, siger Türker.

Der er også flere fyre, som spørger efter gode råd til træning og kost. Det er virkelig fedt at kunne hjælpe andre med at få det bedre med dem selv.

Bloggen på Facebook vokser sig langsomt større, og Türker deler sit bedste råd med Realityportalen:

-Folk har så travlt med andre, at de glemmer sig selv. Hårdt arbejde, tro på dig selv, spis sundt og træn som aldrig før, og selvfølgelig følg med på vores blog, afslutter han.

Du kan finde flere gode tips og øvelser på bloggen her.

LÆS OGSÅ: Sidney Lee har vokseværk: Hakket Makker

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.