'Vild med dans'-vært afslører hemmelig opfinderdrøm

Sarah Grünewald går med planer om et helt nyt projekt.

Af Lise Benzon - 17. februar 2018 kl. 14:55

Mens dansekjolerne er hængt på bøjle, og nye tv-projekter er undervejs, har ‘Vild med Dans’-værtinden, Sarah Grünewald, kastet sig over en helt ny karriere.
– Jeg har fået mig en kontorplads som noget helt nyt, og det er, fordi jeg så kan tage af sted på arbejde om morgenen. Derhjemme arbejder man bare ikke altid supergodt, siger 34-årige Sarah Grünewald, som ikke blot arbejder for ussel mammon, men for at hjælpe miljøet.
– Altså, mit arbejde er, at jeg sidder og prøver at finde på gode idéer, man kan lave.. Jeg vil rigtig gerne i gang med noget genbrug, for jeg synes, der er alt for meget plastik i verdenshavene, og vi overforbruger, så jeg vil sindssygt gerne lave et fedt recycling-projekt, siger hun og uddyber:
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Rachel klar til ‘Vild med dans’
– Lige nu er jeg ude i noget regntøj, gummistøvler, festivaltelte eller sådan noget, men det er stadigvæk kun på tegnebrættet, så jeg vil ikke blæse for store balloner op. Lige nu er det jo en hobbyting, og jeg vil bare gerne lave noget, der på sigt giver mening, siger TV 2-værten.
Selvom hun endnu kun er på opfinderstadiet, er hun ikke bange for at tale højt om sine projekter. Omsorgen for miljøet er nemlig større end forretningsambitionerne.
– Min agent har da sagt, at jeg skal lade være med at sige det til alle, men jeg tænker, at hvis nogen vil stjæle idéerne, så skal de bare gøre det! Hvis bare nogen vil gå i gang med det, er jeg glad, for så gør vi da noget, siger hun.
LÆS OGSÅ: Ærlig ‘Vild med dans’-vært afslører: Jeg var alkoholiker
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
HOT NEWS: ‘Rita’ skal være mor