'Årgang 0'-Rachel klar til 'Vild med dans'

Mon det viser sig, at Rachel har vilde dansemoves?

Af Emilie Holm Egebro - 14. januar 2018 kl. 08:55

Netop nu bliver optagelserne fra ‘Årgang 0’-børnenes år 2017 sendt på TV 2 hver tirsdag.
Optagelserne til den 19. sæson af ‘Årgang 0’, som således bliver vist i januar 2019, er derfor allerede gået i gang. For Rachel og de andre medvirkende, bliver det dog en helt særlig sæson, da det bliver den sidste i ‘Årgang 0’-historien. Herefter skal Rachel for første gang i sit liv ikke længere følges af et kamerahold, og det har hun blandede følelser omkring.
– Mit liv bliver meget anderledes, for jeg har aldrig prøvet andet end at være med i programmet. Det er svært at forestille sig, hvordan det bliver, men jeg både glæder mig og frygter det. På den ene side bliver det dejligt at slippe for at have et kamerahold med rundt, men samtidig tænker jeg også, at det bliver meget mærkeligt. Jeg tror da helt sikkert, at jeg kommer til at savne det på nogle punkter, forklarer Rachel, der ikke udelukker, at det er slut med en tv-medvirken for altid:
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Rachel forlader Danmark igen
– Det kommer meget an på, hvilket program det er. Men hvis nu jeg blev spurgt om at deltage i ‘Vild med dans’, så vil jeg da sige ja. Det kunne da være ret sjovt. Også fordi jeg har danset i mange år. Da jeg var på en lejr for nyligt, kaldte de mig også ”Latina”, fordi de synes, at jeg havde de bedste dansemoves, forklarer Rachel og tilføjer:
– ‘Til middag hos’ eller sådan noget, tænker jeg også kunne være fint nok. Jeg er nok til lidt mere seriøse programmer, da jeg ikke lige er typen, der er med i ‘Fristet’ eller ‘Big Brother’. Hvert fald ikke et dating-program. Jeg vil hellere møde kærligheden på en lidt mere almindelig og afslappet måde.
Aldersgrænsen for diverse realityprogrammer er 18 år, hvilket Rachel fylder den 8. februar, så der er snart mulighed for, at hun kan medvirke, hvis hun får tilbuddet.
LÆS OGSÅ: Tv-instruktør afslører: Slut med ‘Årgang 0’-serien, som vi kender den
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Christian afslører: Det bliver meget pinligt i den nye sæson
LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne taler ud: Jeg frygtede, at jeg skulle dø
LÆS OGSÅ: Realitydeltager taler ud om stofmisbrug