VIDSTE DU DET? Sandheden bag ‘Hell’s Kitchen’-Armandos tissepause

I aftenens afsnit af ‘Hell’s Kitchen’ måtte 30-årige Armando afbryde optagelserne, fordi han skulle tisse. Noget, der ikke faldt i god jord hos stjernekokken Jakob Mielcke.

Af Lærke Stræde - 26. august 2020 kl. 20:52

I dagens afsnit af ‘Hell’s Kitchen’ var det en noget utilfreds Jakob Mielcke, der utålmodigt måtte vente, mens en af deltagerne, 30-årige Armando Di Raffaele, gik på tissepause midt under optagelserne.

Den hårdføre stjernekok og dommer fortæller Armando, at man altså går på toilettet før eller efter service, ikke under.

Men når man lærer baggrunden for situationen at kende, forstår man pludselig, hvorfor den italienske kok umuligt kunne vente.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Her er navnet på Cengiz og Geggos datter

– Jeg rendte rundt med termokander med te i hele dagen og drak og drak og drak. Så jeg fik en kæmpe fyldt blære, fortæller Armando og fortsætter:

– Og så lige pludselig står jeg bare dér foran en af mine yndlingskokke, som jeg møder for første gang, og skal vise mit talent. Så bliver man altså også lidt nervøs. Det var også grunden til, at jeg skulle på toilettet midt i det hele.

LÆS OGSÅ: CHOK! Christel indlagt på hospitalet

Sygdom forhindrede Armando i at vise sit sande jeg

Forklaringen bag Armandos storforbrug af te var ikke dehydrering, men desværre sygdom. Noget, der ærgrer kokken den dag i dag.

– Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg ikke havde det så godt. Det kan man sagtens se. Det eneste, som går mig på, er, at jeg ikke var 100 procent mig selv, fordi jeg havde feber og en virus på mit stemmebånd. Det var også grunden til, at jeg var meget hæs, fortæller Armando, som havde vist mere af sig selv, hvis han ikke havde været syg.

– Jeg havde præsteret meget mere. Jeg havde været mere aktiv og råbt, skreget og sunget mere mere i køkkenet. Jeg er italiener, og jeg elsker at lave mad, og når jeg står dér og rører rundt i en gryde, så synger jeg. Jeg elsker at synge. Og det fik jeg bare ikke mulighed for dér, fordi jeg var så hæs.

LÆS OGSÅ: Peter Madsen gifter sig med en anden: Så voldsomt reagerer Cammilla

En fed oplevelse

Trods sygdom er kokken dog glad for, at han endte med at fuldføre projektet.

– Alt i alt var det en skide fed oplevelse, lyder det fra Armando, der til daglig er restauratør og køkkenchef på Ristorante L’Imperatore & Olufs Taverne.

LÆS OGSÅ: UH! Linse og Didde afslører nye detaljer

LÆS OGSÅ: Populær tv-dommer hemmeligt gift