Peter Madsen gifter sig med en anden: Så voldsomt reagerer Cammilla

Cammilla får det ekstremt dårligt, da hun opdager, at Peter Madsen har giftet sig med en anden kvinde.

Af Caroline Grønne Wigdal - 26. august 2020 kl. 10:50

19-årige Cammilla Kürstein har i flere år skrevet breve med Peter Madsen, der sidder i fængsel og afsoner sin straf for mord. Hun er forelsket i ham, og gennem brevene er de to blevet forlovet.

Men Cammilla er ikke den eneste kvinde i Peter Madsens liv, og han ender med at gifte sig med en anden end Cammilla. Det er en kvinde fra Rusland ved navn Jenny, og tanken om hende får Cammilla til at reagere voldsomt. Det fortæller hun om i programmet ‘Forelsket i en morder’.

LÆS OGSÅ: Reality-par skal i retten: I skylder 94.000 kroner

– Jeg ville gerne have hendes plads. Jeg blev meget ked af det inden i. Jeg tror, hun er det eneste menneske, jeg nogensinde har mødt i mit liv, hvor jeg får den reaktion, at jeg skal kaste op, siger Cammilla.

Hun var dog allerede klar over, at hun ikke var den eneste, som Peter Madsen gav opmærksomhed. For han havde allerede fortalt hende, at han altid har set flere kvinder på én gang, og at han har elskerinder i sit liv.

LÆS OGSÅ: Elvira: Sådan opdagede jeg Marcs interesse i en anden kvinde

Ret til udgang

I ‘Forelsket i en morder’ fortæller forsvarsadvokat Mette Grith Stage, at man som indsat har nemmere ved at opnå ret til udgang til en person, man er gift med, end hvis man ikke er gift med personen.

– Jeg tror måske, han ville have valgt anderledes, hvis jeg var ældre, siger Cammilla, der dog alligevel er overbevist om, at Peter Madsen inderst inde helst ville have valgt hende.

LÆS OGSÅ: Anna og Oliver udsat for rygte om Gustav Salinas

I klippet kan du høre Peter Madsen og Cammillas telefonsamtale om, at Peter Madsen er blevet gift. Se hele afsnittet på Dplay.