Valdemars gravide kæreste: Jeg tabte 64 kilo, men var stadig ikke glad

Selvom Sines mave vokser, og vægten stiger, er hendes humør højere end nogensinde før.

Af Emilie Holm Egebro - 2. oktober 2017 kl. 9:06

I starten af november bliver ‘Drengene på kanten’-stjernen Valdemar Montana og kæresten Sine Sinliana forældre til en lille datter.
Den kommende mors mave vokser, men mens mange gravide har svært ved at forene sig med deres nye krop, forholder det sig helt anderledes med Sine.
– Jeg har taget cirka 25 kilo på indtil videre. I begyndelsen havde jeg det ikke så godt med at se vægten stige, men nu hviler jeg virkelig meget i mig selv, og jeg har faktisk aldrig haft det bedre. Jeg har aldrig haft det nemt med min krop, men under min graviditet er jeg virkelig begyndt at blive glad og hvile i mig sig. Det er så skønt, fortæller Sine til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: VILDT! Så mange penge har Linse brugt på skønhedsoperationer
– Som barn blev jeg rigtig tyk og kom på Julemærkehjem. Her blev jeg normalvægtig, men da jeg kom hjem, blev jeg mobbet af de større klasser og kaldt “Fede Sine”, selvom jeg ikke var det. Sådan fortsatte det i mange år, og jeg blev en knækket pige, der kom ud i en depression og til sidst vejede 130 kilo. Efterfølgende tabte jeg mig 64 kilo på tre år, men alligevel følte jeg mig stadigvæk ikke god nok, fortsætter Sine, der først i dag er nået til et sted, hvor hun er tilfreds.
– Hvis jeg skal være helt ærlig, så er det faktisk først i min graviditet, at jeg er blevet rigtig glad for mig selv og min krop, fortæller hun ærligt.
LÆS OGSÅ: Valdemars store chok: Gravid kæreste ramt af blodprop
LÆS OGSÅ: ‘Drengene på kanten’-stjerner klar med ny sang: Er du stram som Inger?
Valdemar har været en støtte
Der er ingen tvivl om, at Sine ikke har haft det helt nemt gennem sit 26-årige liv. Heldigvis har hun det nu bedre end nogensinde, og hun har selv et bud på hvorfor:
– Jeg har fået en fantastisk kæreste, som fortæller mig, hvor smuk og dejlig jeg er hver dag. Han er rigtig god til at få mig op, når jeg er nede, og han gør, at jeg for første gang i mit liv faktisk føler mig god nok, fortæller Sine og tilføjer:
– Men jeg er også igang med at skabe noget fantastisk inden i mig, og det giver mig også bare en helt anden ro og et andet syn på mig selv.
LÆS OGSÅ: Valdemar skal være far: Håber klart på en dreng
HOT NEWS: Khloé Kardashian er gravid
Se billeder af gravide Sine nedenfor:

So excited to meet this little girl who is half me and the person I love. ? #34weekspregnant

Et opslag delt af ???? ???????? (@sinliana) den

I can’t wait to meet you • for I already love you. ? #34weekspregnant

Et opslag delt af ???? ???????? (@sinliana) den


Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.