'De unge mødre'-Nanna frygter sin egen diagnose - Her & Nu

'De unge mødre'-Nanna frygter sin egen diagnose

Når Nanna har det dårligt, så overvejer hun, hvorfor hun overhovedet skal være her.

Af Louise Vilsbøl - 10. september 2017 kl. 18:55

På tirsdag i ‘De unge mødre’åbner Nanna op og fortæller ærligt om sin frygt for sig selv og sin diagnose. Som 18-årig fik hun diagnosen borderline, og det er noget, der især i perioder påvirker hendes hverdag.
– Hvis jeg har det dårligt, så er det virkelig sådan, at man sidder og tænker, hvorfor fanden skulle jeg være her, der er jo ikke nogen grund til, at jeg er her. Men det er der, der er Malucca selvfølgelig, så det er ikke fordi, det er en mulighed. Men hvis Malucca ikke var her, så var det helt sikkert sådan noget, hvor jeg tænker, hvad fanden skal jeg være her for, hvad er mine fremtidsudsigter, hvad er meningen med, jeg overhovedet er her, lyder det ærligt fra Nanna.
Nanna har tidligere haft selvskadende adfærd, og det vil hun for alt i verden ikke begynde på igen. Se mere i klippet øverst i artiklen, og se næste afsnit af ‘De unge mødre’ på tirsdag kl. 20.00 på Kanal4 eller allerede nu på DPlay.
LÆS OGSÅ: Sygdom tvinger Amanda Sisse til svær beslutning
LÆS OGSÅ: Overrasket ung mor: Min mand har taget røven på mig!
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.