'De unge mødre'-Martinna afslører babynavn

Mikkel og Martinna har navnet på plads, når deres anden søn kommer til verden senere i år.

Af Jonas Sand - 27. juni 2016 kl. 12:58

‘De unge mødre’-deltageren Martinna Petersen og manden Mikkel bliver til oktober forældre for anden gang. Og selv om parrets søn først kommer til verden om flere måneder, så ligger det allerede nu fast, hvad han skal hedde.

(Foto: Privat)

Martinna stråler i graviditeten, der indtil videre har været hård for den unge mor. (Foto: Privat)


Valget er faldet på Elliot Alexander, og bag det navn gemmer der sig en sjov historie. Det fortæller den unge mor til Realityportalen.dk.
– Da min nevø blev født for snart tre og et halvt år siden, fik han en elefantbamse. Den hedder Elliot, og den har fulgt ham lige fra start, så den bamse betyder vildt meget for ham, siger Martinna, der forelskede sig i navnet med det samme.
– Da jeg så fortalte ham, at babyen skulle hedde Elliot, var han ret skeptisk. Jeg tror, han havde svært ved at forstå, at man kan hedde det samme navn. Men jeg har simpelthen elsket det navn, lige siden jeg hørte det første gang, så efter lidt overtalelse og snak omkring det, virker min nevø nu okay med det, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: Gravid ung mor: Jeg frygter at tage meget på
Mikkel skulle vænne sig til det
Men det var ikke kun nevøen, der skulle overtales lidt til navnet. Også manden Mikkel skulle lige bruge lidt tid til tilvænning, inden han kunne dele Martinnas begejstring.
– Elliot var mit forslag, og Mikkel skulle lige vænne sig til det. Men nu er vi enige om, at han slet ikke kan hedde andet. Alexander var Mikkels forslag, og han er ret vild med navnet nu – specielt da Alexander kom på, griner Martinna og slår fast, at mellemnavnet ikke har en speciel betydning for Mikkel.
– Han kan bare godt lide navnet Alexander. Og så lyder det godt med Elliot. Milan (parrets første søn, red.) hedder også August til mellemnavn. Jeg er ret vild med, at de har to navne, selv om det kun er fornavnet, der bliver brugt i daglig tale.
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse er forelsket
Hård graviditet
Den unge mor har stadig flere måneders graviditet tilbage. Tidligere har hun fortalt, hvordan denne graviditet har været langt hårdere end den første. Sådan er det stadig, men det er ikke noget, som hun tager så tungt.
– Min graviditet går OK. Altså, babyen i maven stortrives, og alt går, som det skal. Det har bare været en ret hård graviditet indtil videre, og jeg har stadig mange gener. Men man kan vænne sig til meget, og resultatet er jo helt fantastisk. Vi glæder os helt vildt til oktober! slår Martinna fast.
‘De unge mødre’ holder i øjeblikket pause fra tv-skærmen, men du kan følge med i Martinna og Mikkels liv på den unge mors profil på Instagram.
LÆS OGSÅ: Lykkelig ung mor har fundet kærligheden
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.