'De unge mødre'-Malene vil gerne tilbage til serien

Malene vil gerne være med i ‘De unge mødre’ igen, men det kan hun ikke få lov til.

Af Louise Vilsbøl - 26. januar 2018 kl. 19:25

Da ‘De unge mødre’ rullede over skærmen sidste år, var det uden Malene Bowman, som vi første gang stiftede bekendtskab med i slutningen af 2015, hvor hun medvirkede med sin daværende kæreste Thomas og døtrene Milla og Melia. Malene trak sig fra programmet, da hende og Thomas gik fra hinanden, fordi han ikke ønskede, at pigerne var med i programmet.
Selvom der er sket meget i den unge mors liv efter bruddet med pigernes far, så spørger tv-deltagelsen stadig i kulissen.
– Jeg får ofte spørgsmålet: “skal I være med i De unge mødre igen?”, og jeg ville ønske, at jeg kunne svare ja. Jeg nød virkelig at deltage, og både de to tilrettelæggere, jeg har haft, og de forskellige fotografer var helt ekstremt søde og forstående mennesker. Pigerne var glade for det, og efter vi stoppede spurgte Milla faktisk i lang tid ind til: ”hvornår manden og damen kom tilbage?”, skriver Malene på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Malene: Derfor går jeg fra børnenes far

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Malene fortælle, hvorfor hun gik fra børnenes far.


LÆS OGSÅ: Derfor mangler Malene i ‘De unge mødre’
– Vi kommer desværre ikke tilbage i programmet, da pigernes far ikke ønsker, at de skal deltage længere, og det accepterer jeg selvfølgelig. Så kan jeg synes, det er nok så ærgerligt, men det er sådan, det er. Jeg gik ind til det med den indstilling, at det ikke kun var for at lave en sæson eller to, men nogle gange tager livet altså bare nogle uventede drejninger, og så må man leve med de konsekvenser, der kommer ud af det – store som små.
SE VIDEOEN: Højgravide Kylie viser maven frem
Kan Malene deltage uden pigerne?
Malene har i dag fundet en ny kæreste, og i efteråret blev hun mor til sønnen Milo, hvilket rejser spørgsmålet om, om hun kunne deltage med sin nye kæreste og sønnen, men den idé er den unge mor ikke meget for.
– Hvis det dog bare var så nemt, men det ville virke helt underligt og unaturligt, da det jo på en måde kun er halvdelen af vores liv, der bliver fortalt så. Programmet skal være så ægte som muligt – selvfølgelig kan der være ting, man ikke har lyst til at tale om på tv. Men Milla og Melia kan altså ikke bare undlades, skriver Malene på sin blog og fortsætter:
– Vi ville aldrig kunne nævne dem, og så kunne der kun filmes de dage, hvor de er hos deres far, hvilket på ingen måde ville være ægte. Selv hvis det var muligt at gøre på den måde, ville jeg aldrig nogensinde gøre det, da det simpelthen ville være for underligt, og jeg ville have en følelse af, at jeg udelukkede dem.
Hvis man savner Malene er der dog godt nyt – man kan følge med i hende og pigernes liv på bloggen HER.
LÆS OGSÅ: Deltager tvunget til ‘De unge mødre’-exit: Jeg har næsten lyst til at græde