Ung mors efterlyste kæreste fundet død

Tre døgns efterlysning er nu indstillet, idet Benjamin Kelly er fundet død.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 26. februar 2016 kl. 11:18

I de seneste tre døgn har venner, familie, politi og en masse folk på facebook ledt efter den forsvundne natklubejer Benjamin Kelly, som danner par med Julie Boraso Heinesen fra ‘De unge mødre’, men nu Benjamin fundet død, det bekræfter Københavns Politi overfor Realityportalen.dk.
– Vi vil gerne bekræfte, at han er afgået ved døden, men at der ikke er nogen mistænkelige forhold omkring hans død. Derudover har vi ingen kommentarer til sagen.
Uvisheden er altså erstattet af en dyb sorg for den unge mor, som sidst så Benjamin tirsdag morgen.
– Han tog ud af døren tirsdag morgen for at tage på arbejde, det sidste jeg hørte fra ham var en SMS natten mellem tirsdag og onsdag, fortalte Julie i går Realityportalen.dk, hvor hun efterlyste sin kæreste.
Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Julie, men det har ikke været muligt, da familien beder om ro ovenpå den tragiske henvendelse. Hun har imidlertid opdateret sit coverbillede på facebook med en kærlighedserklæring til sin nu afdøde kæreste.

Min for evigt og altid. ❤️
Opslået af Julie Boraso Heinesen på 26. februar 2016

 
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.