Ung mor i vild hårforvandling - Her & Nu

Ung mor i vild hårforvandling

Den unge mor har endnu engang skiftet udseende.

Af Louise Vilsbøl - 2. november 2016 kl. 11:57

Julie Boraso Heinesen fra ‘De unge mødre’ har efterhånden haft en del forskellige hårfarver og frisurer, og nu har hun endnu engang kaster sig ud i en ny frisure. Hun har nemlig fået sort, langt hår.
– Jeg havde brug for, at der skulle ske noget nyt, og det må man sørme sige, at der er med det sorte. Men jeg fortryder det ikke et sekund, fastslår Julie og fortsætter:
– Det er første gang, jeg har sort hår, har aldrig været så mørkhåret før, men det er helt klart min favorit det her, især fordi jeg er blevet så overrasket over, hvor godt det er blevet.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Julie: Rart at blive mindet om Benjamin
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Julie smider tøjet: Se min nye krop
Altid bange for Melias reaktion
Datteren Melia er i denne uge hos Sonny, så hun har ikke set sin mors nye frisure endnu, men Julie frygter alligevel lidt hendes reaktion.
– Jeg har altid været bange for, at hun ikke ville kunne genkende mig eller tænke “det er ikke min mor”, men det har der heldigvis ikke været noget af, siger Julie.
Den unge mor har tidligere både haft gråt hår, kort hår, langt hår, lyst hår, brunt hår og helt blond hår, men hun frygter ikke, at hun kommer til at savne de lysere lokker.
– Blondiner har det sikkert meget sjovere, men jeg har det helt fint med at være kedelig, slutter hun med et grin.
Se det store galleri med Julies mange frisurer i galleriet øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sonny kom på børnehjem som 2-årig
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sonny far igen: Jeg har ikke set min datter
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.