WOW: Ung mor er blevet bodybuilder – kan I kende hende?

Søs Gjørup Bæk fra ‘De unge mødre’ er ikke til at kende længere.

Af Louise Vilsbøl - 18. april 2016 kl. 9:04

Det er ikke lige til at se det, hvis man ikke lige ved det. Men billederne nederst i artiklen er faktisk af Søs Gjørup Bæk, som for godt fire år siden kunne ses i ‘De unge mødre’, da hun som 17-årig ventede datteren Silke. I tre år har træning og bodybuilding nemlig været en fast del af hverdagen for Søs, og man må sige, at det hårde arbejde har båret frugt.
I slutningen af marts stillede hun op til Dansk Bodybuilding og Fitness forbunds Newcomers konkurrence, og selvom hun ikke kom på podiet, er hun yderst tilfreds med sin udvikling, skriver hun på Instagram.
– 3 års forvandling. Ok, jeg fik ingen medalje (jeg har et fantastisk barn, og hun hænger rundt om min hals hver dag, det er værdifuldt guld for mig). Jeg er stolt af min forvandling og ser frem til at fortsætte, skriver hun på Instagram til billedet nedenfor.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Søs er blevet alenemor
LÆS OGSÅ: Se Geggos vilde forvandling
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘De unge mødre’-Bent skal være far igen
Søs stillede op i klassen Body Fitness Junior -163, hvor hun fik en 5. plads ud af  de 5 deltagere. Den unge mor er nu 21 år, og hun er alene med datteren Silke, som er fyldte 4 år den 31. december. Til daglig læser hun til socialpædagog og er altså nu bodybuilder på konkurrenceplan.
Se billederne af den unge mors vilde forvandling nedenfor – her er også et billede af datteren Silke, som fyldte fire år for tre måneder siden.


 


 


 

4 år igår! ❤️? #storpige #mygirl #birthday #newyear #2016 #child #dannebrog
Et billede slået op af Søs Gjørup Bæk (@soes94) den


Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.