Ung mor venter barn nummer tre: En kæmpe overraskelse

Lykken er stor hos den lille familie, som har vokseværk.

Af Louise Vilsbøl - 7. december 2022 kl. 18:54

For få uger siden afslørede Michelle Ellekær fra ‘De unge mødre’, at hun ventede sit tredje barn med kæresten Casper Galtheen. Michelle og Casper har i forvejen drengene Elliot på 6 og Sander på 4.

LÆS OGSÅ: Lettet ung mor: Jeg tror, jeg har aborteret

Da Michelle annoncerede sin graviditet, fortalte hun samtidig på Instagram, at hun var næsten sikker på, at der gemte sig en dreng mere inde i maven. Derfor søgte hun inspiration til drengenavne. Nu viser det sig dog, at hun godt kan pakke de navne væk igen.

– Vi skal have en LILLESØSTER, skriver Michelle i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Loay og Emil afslører: Overtrådte reglerne i ‘Robinson’

Der er altså en god grund til, at Michelles graviditet denne gang ikke var helt som de to andre gange. Den unge mor har tidligere fortalt, at hun denne gang både har lidt af kvalme og uren hud.

Michelle har desuden fortalt, at pigenavnet allerede var på plads, hvis det skulle være en pige. Så nu slipper parret altså for lange navne-diskussioner.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard sammen med 20 år ældre nyhedsvært

Michelle Ellekær blev kendt i ‘De unge mødre’ for godt fem år siden, men hun trak sig efter to sæsoner, mens hun var gravid med sit andet barn. Det skete, fordi hendes CPR-nummer blev vist på tv, mens hun havde kameraholdet med til scanning.