Lettet ung mor: Jeg tror, jeg har aborteret

Michelle Ellekær fra ‘De unge mødre’ har en stærk fornemmelse af, at hendes graviditet er endt i en spontan abort forud for hendes påtænkte provokerede abort.

Af Katja Gasiorowski - 11. december 2019 kl. 19:24

For nyligt åbnede ‘De unge mødre’-deltageren Michelle Ellekær op om, at hendes familie på fire går igennem en svær tid.
For et par måneder siden valgte hun og kæresten Casper, som sammen har to små drenge, at gå hver til sit, fordi de havde glemt sig selv og hinanden, siden de blev forældre, forklarede den unge mor. Selvom de to har fundet sammen igen, men nu bor hver for sig, så er det stadig en hård periode for den lille familie.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager er gravid igen

Spontan abort

For i sidste uge afslørede Michelle, at hun var gravid, men at hun ønskede at få en abort. Men nu har Michelle på fornemmelsen, at hendes graviditet er endt i en spontan abort af sig selv.
– I går nat begyndte jeg lige pludselig at bløde rigtig meget, og da jeg vågnede om morgenen havde jeg så mange smerter i maven og var mega svimmel, fortæller Michelle Ellekjær på sin Instagramstory og fortsætter:
– Casper måtte komme hjem, og en time efter – uden at gå i detaljer – der var vi 99 procent sikre på, at jeg har aborteret.
LÆS OGSÅ: Ung mor svarer på rygter om utroskab: Livet kører ikke på skinner

Skal ikke have flere børn lige nu

Da Michelle løftede sløret for sin graviditet i sidste uge, forklarede hun samtidig sin beslutning om at få foretaget en abort med, at hun og kæresten ikke skal have et barn mere lige nu, da det efter omstændighederne ’passer utrolig dårligt’. Derfor håber hun, at hendes krop selv har afbrudt graviditeten.
– Uden at det skal lyde tarveligt, så håber vi måske lidt på, at min krop selv har valgt det fra, så det er ikke os, der skal stå med beslutningen, selvom vi allerede havde taget valget. Men det gør måske det hele lidt nemmere, at der var en grund. Så slipper vi også for at skulle igennem fuld narkose og sådan nogle ting, forklarer den unge mor.
Overfor Realityportalen bekræfter Michelle, at hun har en stærk fornemmelse af, at hendes graviditet er blevet afbrudt, men at hun ved det først med sikkerhed i morgen, når hun skal til scanning på sygehuset.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘De unge mødre’-Michelle trækker sig efter stor fejl: Det er så svinsk!
LÆS OGSÅ: Nanna-Johanne om skilsmissen: Vi stod i en vanvittig situation