Ung mor laver vild aftale med Bubber

Luna har sat sig et mål sammen med selveste Bubber, som hun ikke kan løbe fra.

Af Louise Vilsbøl - 7. december 2018 kl. 11:07

Fire dages optagelser er netop slut for ‘De unge mødre’-deltagerne Luna, Martinna, Simone og Nanna, som har lavet specialprogrammet ‘De unge mødre på slottet’, der skal skyde den 27. sæson af programmet i gang. På deres Instagram-profiler fortæller de hver især, at det har været en kæmpe oplevelse, og at de tager en masse med sig hjem i bagagen.
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa indrømmer: Jeg slår René
Temaet for optagelserne på slottet var da også selvudvikling, og Luna tager derfra med et løfte om endnu mere selvudvikling. Hun har nemlig indgået en aftale med Bubber, som bliver svær at løbe fra – eller faktisk er det måske en fordel at prøve at løbe fra den, for løbe skal hun i hvert fald.
– Den største motivations faktor for at opretholde løbetræningen må da være at indgå en aftale med Bubber, om at vi sammen løber et maraton til Maj, skriver Luna på sin Facebookprofil, og overfor Realityportalen uddyber hun.
LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘De unge mødre’-brøler får store konsekvenser

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Luna fortæller om sin motivation for at tabe sig.


LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører: Novah skifter navn
– Jeg fortalte Bubber, at jeg havde løbet et halvmaraton, og i den forbindelse nævnte han at han til maj skulle løbe et maraton, hvorefter jeg spurgte ham, om hvis jeg nu trænende op til det, om vi så skulle løbe det sammen, for jeg har leget med tanken om et maraton, efter jeg løb mit halvmaraton, og Bubber er jo en fantastisk motivations faktor for at blive ved og holde fast i træningen.
Bubber greb hendes tilbud, og de aftalte, at han skaffer startnumrene til Copenhagen Marathon til maj, så de kan løbe sammen, og så skal Luna ellers bare i gang med at løbe efter næste mål – og mon ikke man kommer til at kunne følge Lunas jagt på et maraton i ‘De unge mødre’ til foråret.
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa om overfald: Hun fortjente det
LÆS OGSÅ Hannah Melissas offer taler ud: Dommen er til at brække sig over