Ung mor jubler: Jeg har fået en kæreste

Kærligheden blomstrer for ‘De unge mødre’-deltageren, der har fundet en kæreste på Facebook.

Af Jonas Sand - 12. november 2016 kl. 09:55

Sabrina Håkonsson afslørede for nylig, at hun ikke længere er en del af ‘De unge mødre’. Årsagen til stoppet var, at hun nu var kommet til et nyt kapitel i livet – og det kapitel indeholder en ny og helt speciel person.
Kærligheden blomstrer nemlig hos den unge mor, der over for Realityportalen.dk bekræfter, at hun har fået en kæreste.
– Vi har kendt hinanden i et stykke tid. Han er omsorgsfuld, sød, elegant og en rigtig gentleman, der behandler mig som en rigtig kvinde. Og så er han mørk, hvilket tiltrækker mig meget, fortæller en lykkelig Sabrina.
LÆS OGSÅ: Endnu en deltager stopper i ‘De unge mødre’
Mødtes på Facebook
I ‘De unge mødre’ fulgte seerne med, da Sabrina på en ferie til Tyrkiet blev forelsket i en lokal tjener. Hun slår dog fast, at det forhold for længst er afsluttet, og at hendes nye kæreste bor i Danmark.
– Vi mødte hinanden på Facebook, hvor jeg tog kontakt til ham, fortæller Sabrina, der dog ikke vil ud med, hvorfor hun kontaktede ham, eller hvor længe de har været kærester.
Hendes nye kæreste har endnu ikke mødt sønnen Mads, og der går et stykke tid, før det kommer til at ske, slår den unge mor fast.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager har fundet kærligheden
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.