'De unge mødre'-Julie: Fortryder utroskab

Den unge mor er ikke stolt af, at hun var kæresten Sonny utro og fortryder nu bitterligt sin opførsel.

Af Katrine Troelsen - 27. maj 2014 kl. 13:19

Det sidste år har budt på mange omvæltninger i ‘De unge mødre’-Julies liv. I sensommeren blev hun og kæresten forældre til datteren Melia, og alt tegnede lykkeligt for den lille familie. Men lykken brast, da Sonny opdagede, at Julie var ham utro.

Julie og Sonny, da de stadig var sammen. (Foto: Janus Nielsen/Kanal4)

Julie og Sonny, da de stadig var sammen. (Foto: Janus Nielsen/Kanal4)


– Jeg har virkelig været en mega nar, og det er jeg rigtig, rigtig ked af, siger Julie til Ude og Hjemme.
19-årige Julie havde ellers taget afstand til utroskab. Men efter at datteren Melia kom til verden, følte Julie ikke længere, at de tre levede som en familie. Og hun endte med at være utro i to måneder.
– Sonny sad meget ved computeren, og når Melia faldt i søvn, sad jeg hele tiden med min telefon. Vi snakkede stort set ikke sammen. Selvom vi var i et forhold, så var vi isoleret i hver vores boks, siger Julie i Ude og Hjemme om årsagen til hendes utroskab, som stod på i to måneder.
Julie fortryder nu sin opførsel og ville ønske hun selv var gået til bekendelse, fremfor at hun blev afsløret af Sonny. Han havde lånt Julies ipad, og fandt pludselig billeder og beskeder, som ikke kunne bortklares.
– Han ville selvfølgelig have en forklaring, så jeg fortalte ham det hele. Alt. På en måde, var det godt, at det kom ud. Men det var også svært, for jeg har aldrig prøvet at såre et menneske på den måde. Det ligner slet ikke mig. Jeg har selvfølgelig sagt undskyld mange gange, siger den brødebetyngede unge mor.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Julie er blevet mor
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.