Ung mor forladt: Han blev forelsket i en anden

‘De unge mødre’-deltageren måtte se drømmen om kernefamilien briste, da hendes forlovede forlod hende til fordel for en anden.

Af Jonas Sand - 21. oktober 2018 kl. 18:55

Det er kun få uger siden, at ‘De unge mødre’-deltageren Nanna-Johanne Jensen for alvor åbnede op for en personlig historie, da hun fortalte om sin mors psykiske sygdom og selvmordsforsøg. Seerne kom helt tæt på den unge mor, der flere gange blev tydeligt rørt i afsnittet, hvor hendes mor, Anne, også medvirkede.
LÆS OGSÅ: Nanna-Johanne: Derfor åbnede vi op om selvmordsforsøg
SE BILLEDERNE: Ung mor i imponerende vægttab
På tirsdag åbner den unge mor igen op om en personlig historie fra fortiden. Her fortæller hun, hvordan hendes drøm om en kernefamilie flere gange er gået i stykker – blandt andet med faren til hendes yngste søn på to og et halvt år, som hun ellers skulle giftes med.
– Da Miclas fyldte tre måneder, så blev Miclas’ far forelsket i en anden. Vi var jo forlovede, så det var meant to be, og vi skulle være sammen for altid. Så når det sluttede så brat, er det klart, at jeg fik et kæmpe chok og blev vildt ked af det, fortæller en rørt Nanna-Johanne blandt i afsnittet.
Kærligheden tilsmiler dog igen Nanna-Johanne, der for nylig har fundet sig en kæreste, som hun er meget glad for. Det kan du læse mere om her.
LÆS OGSÅ: Trist ung mor: Vores drømme er knust
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare
Herunder kan du se klippet med Nanna-Johanne, inden du kan se hele afsnittet tirsdag klokken 20:00 på Kanal 4 eller allerede nu på DPlay.

LÆS OGSÅ: Dansk realitydeltager viser kroppen frem efter fødslen
LÆS OGSÅ: Ung mor raser efter fødslen: Jeg er så vanvittig træt af det!