HOT NEWS: Ung mor har fundet kærligheden

‘De unge mødre’-deltageren har fundet sig en kæreste, så hun svæver på den lyserøde sky i øjeblikket.

Af Jonas Sand - 3. oktober 2018 kl. 19:23

Kærligheden tilsmiler igen Nanna-Johanne Jensen fra ‘De unge mødre’. Hun har nemlig fundet sig en kæreste, som hun er rigtig glad for. Han hedder Michael, og det er først helt for nylig, at kærligheden for alvor begyndte at blomstre mellem dem. Det fortæller hun til Realityportalen.
– Forholdet er helt nyt. Vi kom i et forhold den 27. september, fortæller den lykkelige unge mor og afslører, hvordan de to mødte hinanden.
– Michael kontaktede mig over Facebook en dag, og så skrev vi on/off i længere tid. På et tidspunkt blev vi enige om at ses, og så har det jo bare udviklet sig derfra. Michael skrev til mig første gang i slutningen af juni, og så var det været sådan lidt on/off der i starten. Men pludselig kørte samtalen bare, og så har det ene ført til det andet.
LÆS OGSÅ: Ung mor tvunget til svær beslutning: Tårerne presser sig på
SE BILLEDERNE: Ung mor i imponerende vægttab

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Nanna-Johanne fortælle om det trick, hun bruger for at vænne sønnen bort fra amning.


LÆS OGSÅ: Deltager raser mod ‘De unge mødre: Det passer ikke!
LÆS OGSÅ: Nadia Shila og Heidi: Derfor svindlede vi
Nanna-Johannes nye kæreste har en datter på næsten to år fra et tidligere forhold, mens ‘De unge mødre’-deltageren har sønnerne Miclas og Julius med to tidligere kærester. Michael har mødt Julius, og det møde gik godt, men ellers har de stadig til gode at møde hinandens børn.
– Vi bor to timer fra hinanden, og jeg har intet kørerkort, så vi kan jo ikke lige ses til hverdag. Og det passer med, at Miclas har været hos sin far, men jeg er helt sikker på, at Miclas vil elske ham, siger den unge mor, der ikke ligefrem er lykkelig over den lange afstand.
– Det er selvfølgelig lidt øv – det synes jeg da i hvert fald. Men sådan er det jo bare. Vi har heller ikke snakket seriøst om at flytte tættere på hinanden. Forholdet er stadig ret nyt, så vi tager det hen ad vejen.
LÆS OGSÅ: Trist ung mor: Vores drømme er knust
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

En flot fyr

‘De unge mødre’-deltageren er slet ikke i tvivl om, hvad der fik hende til at falde for kæresten.
– Først var det hans platte humor og flabede måde at være på, tror jeg. Han kan altid få mig til at grine, griner Nanna-Johanne og fortsætter:
– Og så bare hele ham. Han er en meget kærlig, betænksom og forstående mand, som virker til at kunne bære over med mine mange særheder. Og så er han jo også en flot fyr.
LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand
LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg blevet gravid

Kærester med anden deltager

Nanna-Johanne kendte allerede godt en smule til Michael, da han først skrev til hende. Tidligere på året var han nemlig kærester med Annica Øst, der også har medvirket i ‘De unge mødre’, og selv om de to deltagere ikke kender hinanden personligt, så hørte Nanna-Johanne alligevel lidt om Michael.
– Det er lidt noget mærkeligt noget, for jeg havde jo en kort flirt med Annicas eksmand, Andreas, og dengang var Annica og Michael sammen. Andreas’ og min flirt blev ikke til mere, og vi stoppede med at ses i april måned, fortæller Nanna-Johanne.
Efterfølgende gik forholdet mellem Michael og Annica også i stykker. Efter et stykke tid begyndt Nanna-Johanne og Michael så at skrive sammen, og kærligheden blomstrede mellem de to nyforelskede kærester, der i øjeblikket svæver på en lyserød sky.
LÆS OGSÅ: Sagen afgjort: Mai Manniche får medhold i ‘Familien fra Bryggen’-ringdramaet
LÆS OGSÅ: Sarah Louise afslører: Derfor er jeg alligevel med i den nye sæson af ‘Forsidefruer’