Ung mor fandt kærligheden i Egypten

‘De unge mødre’-deltageren har fået stærke følelser for en fyr, som hun mødte på en ferie.

Af Jonas Sand - 25. juni 2015 kl. 14:43

Hannah Isabella fra den første sæson af ‘De unge mødre’ har været single de sidste fem og et halvt år, men sådan er det måske ikke meget længere. Hun mødte nemlig en mand sidste måned, men desværre bor han langt væk.

– Jeg faldt ret hårdt for en fyr, da jeg var på ferie i Egypten. Han var livredder i børnepoolen, og vi klikkede bare sammen allerede fra dag et. Vi skriver dagligt sammen og har snakket om at skulle ses igen, fortæller den unge mor, som tager det roligt.
– Jeg skal sandsynligvis tilbage i september, og så ser vi, hvad fremtiden bringer. Jeg tager én dag ad gangen, og går det, så går det.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘De unge mødre’-June får hue på med topkarakter
Store følelser

Hannah

Hannah Isabella har store følelser for en fyr, som hun mødte på en ferie i Egypten. Desværre bor han så langt væk. (Foto: Privat)


27-årige Hannah Isabella forsøger at holde forventningerne nede. Afstanden er så stor, at det kan blive svært at få et forhold til at hænge sammen. Hun skal nemlig også tænke på sine to piger, Celina og Angela, men den nye fyr har i den grad slået benene væk under hende.

– Han er den første fyr, jeg har haft så stærke følelser for. Jeg er ikke villig til at smide det hele med ham på jorden, bare fordi afstanden er stor. Men jeg tør næsten ikke håbe for meget.

Vi har snakket om muligheder for at få det til at fungere for alle parter – også for mine børn og deres fædre, men nu må vi se, hvad der sker, lyder det fra den håbefulde unge mor.
LÆS OGSÅ: Ung mor taler ud efter indlæggelse og depression
Uddannelsen lakker mod enden
Men det er ikke kun den – måske – nyfundne kærlighed, som Hannah Isabella kan glæde sig over. I starten af august er hun nemlig færdig med sin uddannelse som piercer.
– Jeg skulle egentligt have været færdig her den 1. maj, men det blev udskudt, da jeg ikke nåede at komme igennem alt det, jeg skulle ha lært. Jeg nu har jeg efterhånden været i uddannelse i to og et halvt år, så jeg glæder mig meget til at blive færdig.

SE BILLEDERNE: Ung mor holdt barnedåb: Sådan gik dagen
LÆS OGSÅ: Stolt Camilla Framnes om sønnen: Han ligner …
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.